
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Картопля — 3 шт. (великих)
- Морква — 65 г (середня)
- Цибуля порей — 50 г
- Черемша — 40 г
- Рукола — 15 г
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% жиру — 4 ст.л.
- Плавлений сир «Дружба» або «Король сирів» ТМ «Пирятин» — 50 г
- Вода — 1,4 л
- Сіль/білий мелений перець/олія
Приготування:
- Приготувати всі овочі. Вимити, почистити та висушити. Моркву нарізати півколами, поставити варити у каструлю з водою. Коли вода закипить, додати також картоплю, нарізану середніми шматками. Варити все разом.
- За цей час налити на сковороду олію й обсмажити руколу, черемшу та нарізаний кільцями порей.
- В кінці додати обсмажену зелень до картоплі і моркви. Коли морква і картопля будуть м'які, перекладаємо всі овочі у блендер.
- Акуратно перекладаємо у чашу овочі з невеликою кількістю води. Збиваємо, починаючи з меншої швидкості до більшої. Перекладаємо назад у каструлю, додаємо сметану, дрібно нарізаний сирок, сіль, перець і доводимо до кипіння.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття