Солодкий молочний суп з гречкою, яблуками, медом та корицею
Такий молочний суп із обсмаженою гречкою та додаванням ароматних медових яблук – справді смачна страва, на яку не шкода витратити час.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- 150 г гречаної крупи
- 200 мл молока ТМ «Яготинське» 3,2% жиру
- 200 мл вершків ТМ «Яготинські» 15% жиру
- 2 великих зелених яблука
- 60 г солодковершкового масла ТМ «Яготинське» 82,5% жиру
- 2 ст. л. меду
- 2 ч. л. ванільного цукру
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- Сіль (за смаком)
Приготування:
- Очистіть від шкіри яблука, видаліть серцевину, наріжте м’якоть кубиками в 1 см. У невеликій сковороді розтопіть 30 г вершкового масла та мед. Покладіть яблука та обсмажуйте на сильному вогні, акуратно помішуючи, 2–3 хв. Зніміть з вогню.
- У каструлі з товстим дном розтопіть ще 30 г масла, покладіть гречку, посоліть, обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, 2–3 хв. Влийте в каструлю 500 мл окропу, знову доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 20 хв.
- Влийте в каструлю з гречкою молоко та вершки, додайте ванільний цукор та корицю, доведіть до кипіння.
- Додайте яблука з медом, акуратно перемішайте, дайте закипіти, закрийте кришкою, зніміть з вогню та дайте настоятися супу 5 хв.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття