Смачний бутерброд швидко і просто — 7 рецептів домашнього спреду
Смачний бутерброд можна зробити зі звичайним вершковим маслом або турецьким йогуртом, а можна приготувати смачний домашній спред (якщо хочеться чогось новенького). Приготувавши спред самостійно, ви будете впевнені, що він містить тільки натуральні та корисні для здоров'я інгредієнти. У цій статті ми підібрали 7 рецептів спреду на вершковому маслі.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Сьогодні в магазинах продається який завгодно спред для бутербродів, і все ж краще приготувати спред самостійно — в такому випадку ви будете впевнені, що він корисний для здоров'я. Ну, і крім того, домашній спред — це дуже смачно і зовсім не складно. Почнемо!
Для того щоб приготувати спред на вершковому маслі, вам, звичайно ж, знадобиться вершкове масло, а також інші інгредієнти. Які — читайте нижче.
Як приготувати масло-спред — смачне масло, яке легко маститься на хліб
Приготувати домашнє масло-спред дуже просто. Для цього вам знадобляться такі інгредієнти:
- 200 грамів м'якого вершкового масла
- 0,5 чашки рослинної олії (оливкової, канолової, олії з виноградних кісточок)
- Сіль та інші приправи — за смаком
- Зелень — за бажанням
Інгредієнти складіть у блендер і добре перемішайте. Готовий спред поставте на кілька годин в холодильник. У вас вийде майже 2 чашки спреду, який можна мастити на хліб, і в складі якого ви можете бути впевнені на 100%. Смачного!
Як вибрати рослинну олію для цього рецепту? Дуже просто. Змастіть шматочок хліба вершковим маслом і додайте зверху кілька крапель олії. Спробуйте. Якщо смак вам подобається, це означає, що ви підібрали рослинне масло для спреду.
Як приготувати масло з зеленню та часником
Цей смачний спред із зеленню готується дуже просто, а результат перевершить всі ваші очікування. Вам знадобляться інгредієнти:
- 100 грамів м'якого вершкового масла
- 1 чайна ложка солі
- Дрібка цукру
- 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
- 2-4 зубчики часнику
- Чверть чашки листя свіжого базиліку або іншої зелені (петрушки, кропу, зеленої цибулі)
У блендері подрібніть зелень і часник. Додайте сіль, цукор, лимонний сік, знову увімкніть блендер. В кінці додайте вершкове масло і добре перемішайте. Поставте спред хоча б на 1 годину в холодильник.
Медово-гарбузовий спред — смачніше не буває
- 100 грамів м'якого вершкового масла
- 100 грамів меду
- 4 столових ложки гарбузового пюре
- Цукор і приправи — за смаком
Збийте вершкове масло. Окремо перемішайте мед, гарбузове пюре, цукор і приправи. Складіть всі інгредієнти в блендер і добре перемішайте. Медово-гарбузовий спред готовий!
Медово-апельсиновий спред - як приготувати
Приготувати цей спред — не складніше, ніж будь-який інший. Візьміть такі інгредієнти:
- 100 грамів м'якого вершкового масла
- 1 столову ложку меду
- 1 чайну ложку апельсинової цедри
Складіть інгредієнти в блендер і добре перемішайте. Спред готовий!
Як приготувати гірчичне масло — простіше простого
- 100 грамів м'якого вершкового масла
- 30-50 грамів гірчиці
Складіть інгредієнти в блендер і добре перемішайте. Спред готовий!
Як приготувати спред з помідорами — дуже смачно
- 200 грамів м'якого вершкового масла
- 2 столових ложки розтопленого вершкового масла
- 300-400 грамів помідорів чері
- 5 подрібнених зубчиків часнику
- Сіль за смаком
Помідори викладіть у форму для запікання, додайте часник і полийте розтопленим вершковим маслом. Поставте помідори в духовку на 30-40 хвилин, щоб вони стали м'якими (при температурі приблизно 200 градусів). Охолодіть помідори. Охолоджені помідори посоліть і подрібніть в блендері, щоб вийшло пюре. Додайте в блендер вершкове масло, знову подрібніть. Готовий спред поставте на кілька годин в холодильник. Смачного!
Як приготувати часниковий спред з сиром — рецепт гарячих бутербродів
Вершкове масло, часник і приправи перемішайте виделкою. Додайте сир, знову перемішайте. Намажте спред на шматочки багету або батону. Викладіть бутерброди у форму для запікання і поставте в духовку (щоб розтопився сир). Гарячі бутерброди готові!
Про те, які ще види спреду можна приготувати з вершковим маслом, читайте в статті Міфи та правда про вершкове масло.
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття