Смачно і просто — готуємо випічку з квашеною капустою
Смачно і просто — готуємо випічку з квашеною капустою
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Випічка з квашеною капустою виходить дуже смачною, ніжною, м'якою і ароматною. Готуються такі страви легко і швидко, тому користуються великою популярністю.
Ділимося найсмачнішими рецептами випічки з капустою.
Заливний пиріг з квашеною капустою на сметані — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г квашеної капусти
- 3 яйця
- 1 ріпчаста цибуля
- 6 ст. л. борошна
- 5 ст. л. сметани
- 2 ст. л. рослинної олії
- 2 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. солі
Очистіть і подрібніть цибулю. Обсмажте його. Капусту відіжміть і додайте в сковороду. Тушкуйте до м'якості.
Тим часом замісіть тісто. Для цього з'єднаєте яйця, сметану, сіль, цукор, розпушувач і додаємо борошно.
Форму для випічки змастіть маслом і викладіть капусту. Зверху вилийте тісто.
Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 24-30 хвилин.
Готово!
Швидкий пиріг з квашеною капустою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г сметани
- 150 г майонезу
- 2 яйця
- 1/2 ч. л. соди
- 1 ст. борошна
Для начинки вам знадобиться:
- 400 г квашеної капусти
- 1 помідор
- 1 морква
- 50 г сиру
- Сіль і перець — за смаком
Перекладіть капусту, подрібнену моркву та помідори в сковороду і протушкуйте масу протягом 20-30 хвилин.
Інгредієнти для тіста перемішайте за допомогою міксера.
Форму для випічки змастіть маслом і вилийте половину тіста. Викладіть зверху тертий сир, потім капусту і тісто, що залишилося.
Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Дайте охолонути йому в форму і потім подавайте до столу.
Готово!
Слойки з квашеною капустою і грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 300 г листкового тіста
- 500 г квашеної капусти
- 1 ст. л. молока
- 250 г свіжих печериць
- 1 яйце
- 1 ч. л. цукру (без гірки)
- Кунжут і насіння льону (для посипання)
Промийте капусту і добре відіжміть її від зайвої рідини.
Подрібніть гриби і обсмажте на олії протягом 5-6 хвилин. Додайте капусту і продовжуйте обсмажувати начинку. Потім додайте цукор, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню. Дайте охолонути.
Збийте яйце з молоком. Розгорніть лист листкового тіста. Викладіть начинку, залишивши трохи вільні краї. З одного боку змастіть край яйцем. Потім загорніть рулет таким чином, щоб в результаті заклеїти його змащеною стороною. Наріжте рулет на 5-6 частин.
Викладіть слойки на деко, застелене пергаментом, і змастіть кожен яйцем з молоком. Посипте їх кунжутом і насінням льону.
Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-18 хвилин.
Готово!
Читайте також: Здорове харчування — що приготувати з різними видами капусти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття