Menu
Смачно і просто — готуємо випічку з квашеною капустою

Смачно і просто — готуємо випічку з квашеною капустою

Смачно і просто — готуємо випічку з квашеною капустою

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Випічка з квашеною капустою виходить дуже смачною, ніжною, м'якою і ароматною. Готуються такі страви легко і швидко, тому користуються великою популярністю.

Ділимося найсмачнішими рецептами випічки з капустою.

Заливний пиріг з квашеною капустою на сметані — рецепт

Заливний пиріг з квашеною капустою на сметані

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г квашеної капусти
  • 3 яйця
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 6 ст. л. борошна
  • 5 ст. л. сметани

Сметана

  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі

Очистіть і подрібніть цибулю. Обсмажте його. Капусту відіжміть і додайте в сковороду. Тушкуйте до м'якості.

Тим часом замісіть тісто. Для цього з'єднаєте яйця, сметану, сіль, цукор, розпушувач і додаємо борошно.

Форму для випічки змастіть маслом і викладіть капусту. Зверху вилийте тісто.

Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 24-30 хвилин.

Готово!

Швидкий пиріг з квашеною капустою — рецепт

Швидкий пиріг з квашеною капустою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 г сметани
  • 150 г майонезу
  • 2 яйця
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1 ст. борошна

Для начинки вам знадобиться:

  • 400 г квашеної капусти
  • 1 помідор
  • 1 морква
  • 50 г сиру

Твердий сир

  • Сіль і перець — за смаком

Перекладіть капусту, подрібнену моркву та помідори в сковороду і протушкуйте масу протягом 20-30 хвилин.

Інгредієнти для тіста перемішайте за допомогою міксера.

Форму для випічки змастіть маслом і вилийте половину тіста. Викладіть зверху тертий сир, потім капусту і тісто, що залишилося.

Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Дайте охолонути йому в форму і потім подавайте до столу.

Готово!

Слойки з квашеною капустою і грибами — рецепт

Слойки з квашеною капустою і грибами

 

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г листкового тіста
  • 500 г квашеної капусти
  • 1 ст. л. молока

Молоко

  • 250 г свіжих печериць
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. цукру (без гірки)
  • Кунжут і насіння льону (для посипання)

Промийте капусту і добре відіжміть її від зайвої рідини.

Подрібніть гриби і обсмажте на олії протягом 5-6 хвилин. Додайте капусту і продовжуйте обсмажувати начинку. Потім додайте цукор, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню. Дайте охолонути.

Збийте яйце з молоком. Розгорніть лист листкового тіста. Викладіть начинку, залишивши трохи вільні краї. З одного боку змастіть край яйцем. Потім загорніть рулет таким чином, щоб в результаті заклеїти його змащеною стороною. Наріжте рулет на 5-6 частин.

Викладіть слойки на деко, застелене пергаментом, і змастіть кожен яйцем з молоком. Посипте їх кунжутом і насінням льону.

Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-18 хвилин.

Готово!

Читайте також: Здорове харчування — що приготувати з різними видами капусти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття