-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- 2 великі скумбрії
- 2 великі цибулини
- 2 ст. л. сметани ТМ «Яготинська» 15% жиру
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. діжонської гірчиці
- Суміш сухої зелені
Приготування:
- Скумбрію почистити, добре помити, нарізати порційними шматочками.
- Додати сметану, соєвий соус, приправу і гірчицю (сіль додавати не потрібно!)
- Цибулю нарізати півкільцями, додати її до риби, ретельно перемішати. Залишити маринуватися на 20–30 хвилин.
- Скумбрію, разом із цибулею та соусом, перекласти у форму для запікання. Готувати в розігрітій духовці протягом 20–30 хвилин за температури 170°С доки не зарум’яниться.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття