Menu
Сирна паска «Три шоколади»

Сирна паска «Три шоколади»

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний 5% жиру ТМ «Яготинський» — 500 г
  • Масло вершкове 82,5% жиру ТМ «Яготинське» — 100 г
  • Цукрова пудра — 50 г
  • Вершки 33% — 180 г
  • Ваніль — 2 г

Для начинки:

  • Шоколад білий — 50 г
  • Шоколад молочний — 50 г
  • Шоколад чорний — 50 г
  • Вишня — 200 г
  • Цукор — 70 гКрохмаль – 1/2 ст. л.
    Середня пасочниця
    Марля 50х40 см

 

Приготування:

  1. Вишню (якщо з морозилки, то можна і не розморожувати) додати в сотейник з цукром і проварити 10 хвилин. Крохмаль розмішати з 1–2 ст. л. води та додати до вишні. Прогріти ще кілька хвилин, ретельно перемішуючи. Остудити.
  2. У мисці з'єднати сир, вершки, пудру з ваніллю та вершкове масло. Сирну масу ретельно пробити блендером.
  3. Пасочницю вистелити змоченою у питній воді та згорнутою навпіл марлею. Акуратно розподіляємо по кутках пасочниці, щоб складки не зіпсували малюнок на готовій пасочці.
  4. До 1/3 частини сирної маси додати розтоплений білий шоколад і вилити отриману масу в пасочницю.
  5. До 1/3 частини сирної маси додати розтоплений молочний шоколад і вилити отриману масу в пасочницю, додаючи в процесі вишню.
  6. До 1/3 частини сирної маси додати розтоплений чорний шоколад і вилити отриману масу в пасочницю, додаючи в процесі вишню.
  7. Загортаємо краї марлі. Ставимо до  холодильника на ніч, а краще на добу. Акуратно розбираємо пасочницю, перевертаємо на блюдо для подачі та знімаємо марлю.
  8. Прикрашаємо за бажанням.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття