
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний 5% жиру ТМ «Яготинський» — 500 г
- Масло вершкове 82,5% жиру ТМ «Яготинське» — 100 г
- Цукрова пудра — 50 г
- Вершки 33% — 180 г
- Ваніль — 2 г
Для начинки:
- Шоколад білий — 50 г
- Шоколад молочний — 50 г
- Шоколад чорний — 50 г
- Вишня — 200 г
- Цукор — 70 гКрохмаль – 1/2 ст. л.
Середня пасочниця
Марля 50х40 см
Приготування:
- Вишню (якщо з морозилки, то можна і не розморожувати) додати в сотейник з цукром і проварити 10 хвилин. Крохмаль розмішати з 1–2 ст. л. води та додати до вишні. Прогріти ще кілька хвилин, ретельно перемішуючи. Остудити.
- У мисці з'єднати сир, вершки, пудру з ваніллю та вершкове масло. Сирну масу ретельно пробити блендером.
- Пасочницю вистелити змоченою у питній воді та згорнутою навпіл марлею. Акуратно розподіляємо по кутках пасочниці, щоб складки не зіпсували малюнок на готовій пасочці.
- До 1/3 частини сирної маси додати розтоплений білий шоколад і вилити отриману масу в пасочницю.
- До 1/3 частини сирної маси додати розтоплений молочний шоколад і вилити отриману масу в пасочницю, додаючи в процесі вишню.
- До 1/3 частини сирної маси додати розтоплений чорний шоколад і вилити отриману масу в пасочницю, додаючи в процесі вишню.
- Загортаємо краї марлі. Ставимо до холодильника на ніч, а краще на добу. Акуратно розбираємо пасочницю, перевертаємо на блюдо для подачі та знімаємо марлю.
- Прикрашаємо за бажанням.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття