
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Капуста пекінська — 300 г
- Копчена грудка — 300 г
- Кукурудза консервована — 150 г
- Огірок свіжий — 1 шт.
- Сир твердий «Парменталь» ТМ «Пирятин» — 160 г
- Часник — 1 зубчик
- Майонез — 2 ст. л.
- Сіль/перець — за смаком
Приготування:
- Пекінську капусту наріжте соломкою, а товсті частини листа приберіть.
- З копченої грудки зніміть шкірку, зріжте м'ясо з кісток і наріжте соломкою.
- Огірки та твердий сир також наріжте соломкою.
- Часник подрібніть.
- З кукурудзи злийте рідину.
- У мисці поєднайте всі інгредієнти: пекінську капусту, копчену грудку, кукурудзу, твердий сир, огірок, часник. Додайте перець, сіль та майонез. Перемішайте. Викладіть у салатник.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття