Рулетики з баклажанів з плавленими сирками
Дуже ніжні, ситні, смачні рулетики з баклажанів із сирною начинкою!
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Баклажани — 3 шт. (середнього розміру)
- Соняшникова олія для обсмаження
- Плавлений сирок «Український» ТМ «Пирятин», брикет — 2 шт.
- Плавлений сир в стакані «Вершковий» ТМ «Пирятин» — 1 шт.
- Яйця варені — 2 шт.
- Часник/зелень/сіль — за смаком
Приготування:
- Баклажани помити та зрізати хвостики.
- Посолити нарізані на пластини баклажани і залишити їх на 10 хвилин. Потім злегка обсушити паперовим рушником і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до золотистої скоринки.
- Поки обсмажені баклажани вистигають, готуємо начинку: варені яйця та плавлений сирок натерти на середній терці, додати часник пропущений через прес. До суміші додати плавлений пастоподібний сир, порізану зелень та сіль, перемішати.
- Готуємо рулетики: на край пластинки баклажану викладаємо начинку і загортаємо.
- Перед подачею на стіл рулетики охолоджуємо.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття