
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Борошно — 2,5 склянки
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% жиру — 200 г
- Масло вершкове 73% жиру — 200 г
- Розпушувач — 0,5 ч. л.
- Повидло/джем — 200–250 г
- Цукрова пудра — 3–4 ч. л.
Приготування:
- У велику ємність вилити сметану, викласти розм'якшене масло і перемішати. Додати розпушувач і борошно, ще раз перемішати. Швидко вимісити тісто, загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30–60 хвилин.
- Розділити тісто на 4 частини, кожну з яких тонко розкачати. Максимальний діаметр — 25 см, товщина пласта з тіста — максимум 0,5 см. Кожне розкатане коло нарізати на сегменти, як піцу.
- Змастити повидлом і згорнути кожен шматочок, починаючи з широкого кінця до середини. Згорнути рогалики, як підкову, викласти їх на деко, застелене пергаментним папером. Поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати 30 хвилин. Готові пісочні рогалики на посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття