Menu
Результати експертизи сиру твердого АТ "Пирятинський сирзавод"

Результати експертизи сиру твердого АТ "Пирятинський сирзавод"

Представляємо вашій увазі протоколи досліджень твердого сиру АТ «Пирятинський сирзавод».

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Шановні споживачі! Інформуємо вас щодо результатів експертизи продукції, яку випускають заводи ГК «Молочний альянс».

Зокрема, представляємо вашій увазі протоколи досліджень твердого сиру АТ «Пирятинський сирзавод», проведених Науково-дослідним випробувальним центром харчової продукції Державного підприємства «Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації» (Полтава, Україна). Випробування пройшли зразки таких твердих сирів АТ «Пирятинський сирзавод»: «Вершковий», «Голандський», «Звенигородський», «Ніжний», «Пошехонський» та «Російський».

За фізико-хімічними та бактеріологічними показниками вся відібрана продукція відповідає стандартам і нормам ДСТУ та ТУ. Незалежна експертиза ще раз підтвердила, що сир «Пирятинського сирзаводу» виготовляється виключно з натурального молока, без рослинних домішок та без застосування сухого молока.

З протоколами досліджень можна ознайомитися нижче.

Сир твердий "Ніжний" зі смаком та ароматом пряженогомолока з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ

Сир твердий "Вершковий" з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ

Сир твердий "Російський класичний" з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ

Сир твердий "Голландський брусковий" з масовою часткою жиру в сухій речовині 45%

Відкрити документ

Сир твердий "Пошехоньский" з масовою часткою жиру в сухій речовині 45%

Відкрити документ

Сир твердий "Звенигородьский" з масовою часткою жиру в сухій речовині 50%

Відкрити документ
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття