-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Спагетті або феттучіні — 500 г
- Лимон — 1 шт.
- Тертий твердий сир «Парменталь» ТМ «Пирятин» — 100 г
- Оливкова олія — 5 ст. л.
- Свіжий базилік — 20 листочків
- Сіль і перець — за смаком
Приготування:
- Змішайте цедру й сік лимону, сир, олію, половину чайної ложки солі та трохи меленого чорного перцю, щоб сир розчинився з олією і лимонним соком.
- Зваріть пасту. Залийте її соусом із лимона й пармезану, змішаного з половиною склянки води, що залишилася від їх варіння. За необхідності долийте ще води. Додайте базилік і перемішайте один або два рази.
- Розкладіть пасту по тарілках, посипте сиром і прикрасьте кількома листочками базиліку.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття