-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Макарони — 300 г
- Сир твердий «Король сирів» ТМ «Пирятин» — 300 г
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% — 100 г
- Плавлений сир «Король сирів» ТМ «Пирятин» — 100 г
- Яйця — 2 шт.
- Часник — 1 зубчик
- Перець/сіль — за смаком
Приготування:
- Твердий сир натріть на середній або дрібній тертці.
- Макарони відваріть у великій кількості підсоленої води до стану al dente (на 1 хвилину менше, ніж вказано на упаковці). Відкиньте їх на друшляк і дайте стекти всій воді.
- У макарони додайте сметану, третину тертого сиру і пропущений через прес часник. Все добре перемішайте.
- Тертий сир, що залишився, з'єднайте з плавленим сиром і яйцями і ретельно перемішайте. Якщо хочете, щоб соус вийшов порідше, можете додати ще одне яйце.
- У змащену маслом форму для запікання викладіть макарони і розрівняйте. Зверху розподіліть сирно-яєчну масу. Випікайте макарони в розігрітій до 180°С духовці близько 20 хвилин до утворення рум'яної сирної скоринки.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття