Menu
Паста в сметані під сиром в духовці

Паста в сметані під сиром в духовці

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Твердий сир натріть на середній або дрібній тертці.
  2. Макарони відваріть у великій кількості підсоленої води до стану al dente (на 1 хвилину менше, ніж вказано на упаковці). Відкиньте їх на друшляк і дайте стекти всій воді.
  3. У макарони додайте сметану, третину тертого сиру і пропущений через прес часник. Все добре перемішайте.
  4. Тертий сир, що залишився, з'єднайте з плавленим сиром і яйцями і ретельно перемішайте. Якщо хочете, щоб соус вийшов порідше, можете додати ще одне яйце.
  5. У змащену маслом форму для запікання викладіть макарони і розрівняйте. Зверху розподіліть сирно-яєчну масу. Випікайте макарони в розігрітій до 180°С духовці близько 20 хвилин до утворення рум'яної сирної скоринки.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття