-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- 1 кг борошна + запас на домішування
- 400 мл молока пряженого ТМ «Яготинське»
- 100 г дріжджів
- 8–10 жовтків
- 250 г вершкового масла ТМ «Яготинське» 73% жиру
- 250 г цукру
- 200 г родзинок
- 100 г цукатів без сиропу
- пів чайної ложечки солі
- цедра, ванільний цукор
Приготування:
- Спочатку розчинити дріжджі, додати тепле молоко, кілька ложок борошна і кілька ложок цукру, і поставити в тепле місце.
- Тим часом, розтерти жовтки з цукром і ванільним цукром до піни. Коли розчин забродить (на це йде хвилин 15–20) — влити його в широку миску з просіяним борошном і сіллю, перемішати легенько, додати перетерті жовтки і замісити. Якщо рідини забагато — підсипати потрошки борошна.
- До замішаного тіста додати тепле розтоплене масло і ще раз вимісити до гладкості і щоб жир ввібрався. Додати родзинки, цукати, цедру, акуратно вимісити, накрити рушничком і поставити щоб росло.
- Коли тісто підросте в об’ємі вдвічі, обім’яти, розкласти форми на 1/3 висоти, накрити і дати ще раз підрости.
- Як паски підростуть — помазати верх жовтком і спекти в гарячій духовці десь 40–50 хвилин за температури 200 градусів. Виймати з форм холодними.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття