-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Молоко ТМ «Яготинське» 3,2% жиру — 100 мл
- Дріжджі — 10 г
- Яйця — 2 шт.
- Цукор — 100 г
- Ванільний цукор — 1 пачка
- Розтоплене вершкове масло ТМ «Яготинське» 73% жиру — 50 г
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% жиру — 100 г
- Борошно — 350 г
- Цукати — 50 г
- Родзинки — 50 г
Приготування:
- В теплому молоці розвести дріжджі, поступово додати решту рідких інгредієнтів.
- Порціями додати борошно, цукати з родзинками та розмішати масу до однорідності.
- Змастити руки олією та продовжити вимішувати тісто руками ще 5 хвилин.
- Накрити місткість із тістом харчовою плівкою. Залишити для підіймання на 1 годину. Тим часом, підготувати форму для випікання, зробити в ній борти за допомогою пергаментного паперу. Потім з'єднати згущене молоко, кокосову стружку та харчовий барвник для отримання маси, якою покрити паску.
- Коли тісто підійшло, змастити руки олією, вийняти тісто та заповнити ним форму для випікання на 1/3 висоти.
- Залишити тісто для підіймання ще на 1 годину. Коли тісто вдруге підійде, змастити паску збитим жовтком та поставити випікати в попередньо розігріту духовку при 180°С протягом 45 хвилин.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття