Menu
Паска без замісу

Паска без замісу

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. В теплому молоці розвести дріжджі, поступово додати решту рідких інгредієнтів.
  2. Порціями додати борошно, цукати з родзинками та розмішати масу до однорідності.
  3. Змастити руки олією та продовжити вимішувати тісто руками ще 5 хвилин.
  4. Накрити місткість із тістом харчовою плівкою. Залишити для підіймання на 1 годину. Тим часом, підготувати форму для випікання, зробити в ній борти за допомогою пергаментного паперу. Потім з'єднати згущене молоко, кокосову стружку та харчовий барвник для отримання маси, якою покрити паску.
  5. Коли тісто підійшло, змастити руки олією, вийняти тісто та заповнити ним форму для випікання на 1/3 висоти.
  6. Залишити тісто для підіймання ще на 1 годину. Коли тісто вдруге підійде, змастити паску збитим жовтком та поставити випікати в попередньо розігріту духовку при 180°С протягом 45 хвилин.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття