
Паштет з курячої печінки
Спробуйте приготувати паштет із курячої печінки за класичним рецептом: з морквою та маслом. Щоб печінка рівномірно приготувалась і була м’яка, солити потрібно наприкінці приготування.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- 1 кг курячої печінки
- 300 г моркви
- 300 г цибулі
- 100 г солодковершкового масла ТМ «Яготинське» 73% жиру
- Олія для смаження
- 1/2 склянки води
- 1 ч.л. цукру
- 250 мл молока ТМ «Яготинське» 2,6% жирності
- Сіль/чорний перець (за смаком)
Приготування:
- Ріжемо цибулю півкільцями і смажимо до прозорості. Додаємо натерту моркву, цукор, воду. Суміш тушкуємо до готовності і викладаємо в каструлю.
- Печінку смажимо на олії і за 5–7 хвилин до приготування солимо, перчимо і вливаємо молоко. Наприкінці тушкування додаємо вершкове масло, перемішуємо і відправляємо до моркви з цибулею.
- Всю масу збиваємо за допомогою блендера і викладаємо на тарілку.
- Перед поданням на стіл паштет охолоджуємо.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття