
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- 200 гр м’якоті гарбузу
- 1 ст. л. рису
- 50 г твердого сиру «Український» ТМ «Пирятин»
- 1,2 л м’ясного або курячого бульйону
- 50 мл білого сухого вина
- 50 г вершкового масла 73% ТМ «Яготинське»
- рослинна олія, сіль – до смаку
Приготування:
- Рис промийте, залийте водою і дайте настоятися 1,5 години.
- М’якоть гарбузу наріжте шматочками та присмажте на рослинній олії. Потім наріжте цибулю та додайте до гарбузу.
- До гарбузу й цибулі додайте рис, продовжуючи смажити на повільному вогні доти, поки рис не вбере олію.
- У посуд із рисом і овочами влийте вино та продовжуйте тушкувати, поки вино не випарується. Потім влийте один ополоник гарячого бульйону і тушкуйте до випаровування. Коли бульйон вбереться, влийте ще один ополоник – так до кінця вливайте бульйон, поки він не скінчиться, при цьому весь час помішуй рис.
- Коли вливатимете останній ополоник бульйону, додайте тертий сир, вершкове масло, сіль, усе ретельно перемішайте і зніміть з плити. Накрийте гарбузове різотто кришкою та дайте настоятися 10–15 хвилин.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття