-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- 6 великих яєць;
- 60 мл молока (можна рослинного за бажанням);
- 2 зубчики часнику, подрібнені;
- 1/4 чайної ложки морської солі;
- свіжомелений чорний перець;
- оливкова олія;
- 6 подрібнених пір’їн зеленої цибулі;
- 2 склянки подрібненої броколі;
- дрібка копченої паприки;
- 1/4 склянки кришеного сиру.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 205 градусів.
- Збийте яйця, часник і сіль до повного з’єднання та відкладіть.
- Нагрійте столову ложку оливкової олії в сковороді, яку можна відправити у духовку, на середньому вогні.
- Додайте зелену цибулю, броколі, щіпку солі та перцю й готуйте, періодично помішуючи, поки броколі не стане м’якою, але все ще яскраво-зеленою (5–8 хвилин).
- Додайте копчену паприку, потім залийте яєчною суміш та обережно струсіть сковороду, щоб вона покрила всю начинку.
- Посипте кисломолочним сиром та випікайте 15–20 хвилин або поки яйця не застигнуть.
- Також можете продовжувати готувати на плиті, зменшивши вогонь на накривши кришкою сковороду. Але тут треба бути обережними й періодично струшувати фритату, щоб вона не підгоріла.
- Приправте на смак, полийте зверху оливковою олією та подавайте до столу.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття