Menu
Овочева фритата з броколі та кисломолочним сиром

Овочева фритата з броколі та кисломолочним сиром

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • 6 великих яєць;
  • 60 мл молока (можна рослинного за бажанням);
  • 2 зубчики часнику, подрібнені;
  • 1/4 чайної ложки морської солі;
  • свіжомелений чорний перець;
  • оливкова олія;
  • 6 подрібнених пір’їн зеленої цибулі;
  • 2 склянки подрібненої броколі;
  • дрібка копченої паприки;
  • 1/4 склянки кришеного сиру.

 

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 205 градусів.
  2. Збийте яйця, часник і сіль до повного з’єднання та відкладіть.
  3. Нагрійте столову ложку оливкової олії в сковороді, яку можна відправити у духовку, на середньому вогні.
  4. Додайте зелену цибулю, броколі, щіпку солі та перцю й готуйте, періодично помішуючи, поки броколі не стане м’якою, але все ще яскраво-зеленою (5–8 хвилин).
  5. Додайте копчену паприку, потім залийте яєчною суміш та обережно струсіть сковороду, щоб вона покрила всю начинку.
  6. Посипте кисломолочним сиром та випікайте 15–20 хвилин або поки яйця не застигнуть.
  7. Також можете продовжувати готувати на плиті, зменшивши вогонь на накривши кришкою сковороду. Але тут треба бути обережними й періодично струшувати фритату, щоб вона не підгоріла.
  8. Приправте на смак, полийте зверху оливковою олією та подавайте до столу.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття