
Омлет з сиром «Сулугуні»
Рецепт переможниці конкурсу рецептів від ТМ «Яготинське» Анастасії Лисенко
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- Яйця — 3 шт.
- Молоко ТМ «Яготинське» — 30 г
- Зелень — 10 г
- Сир «Сулугуні» ТМ «Яготинський» — 50 г
- Овочі — для подачі
Приготування:
Яйця збиваємо з молоком, додаємо подрібнену зелень та натертий сулугуні. Випікаємо на пательні під кришкою. На стіл подаємо разом із нарізаними овочами.
Смакуйте разом з ТМ «Яготинське»!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
Рецепт переможниці конкурсу рецептів від ТМ «Яготинське» Анастасії Лисенко
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття