
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- Яйця — 1 шт.
- Борошно — 1 ст. л.
- Молоко ТМ «Яготинське» 2,6% жиру — 100 мл
- Сир кисломолочний ТМ «Яготинський» 5% жиру — 50–70 г
- Томат — 1 шт.
- Огірок — 1 шт.
- Сіль — за смаком
Приготування:
Яйце, борошно і молоко змішуємо і виливаємо на пательню. Смажимо омлет з одного боку до готовності. Потім перевертаємо на інший бік. На одну половину викладаємо сир, томат та огірок і закриваємо другою половинкою омлету.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття