Menu
Окрошка на Айрані

Окрошка на Айрані

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Складові:

  • 300 г яловичого м’яса
  • 300 г курячої грудки
  • 1/2 телячого язика
  • 3 середніх огірка
  • 6 редисів
  • 5 курячих яєць
  • 2 середні картоплини
  • пучок зеленої цибулі
  • зелень (кріп, петрушка, за бажанням – кінза)
  • сіль
  • Айран 2% жиру ТМ «Яготинський» 850 г для заправки

 

Приготування:

  1. М’ясо, язик, яйця та картоплю відварити і нарізати кубиками.
  2. Додати нарізані зелень, редис, огірки.
  3. Всі інгредієнти перемішати та заправити айраном.
  4. Охолодити окрошку в холодильнику.
  5. Страва готова до вживання.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття