-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% — 700 г
- Вода — 150 мл
- Желатин — 30 г
- Цукор — 150 г
- Кокосова стружка — 30 г
- Какао — 15 г
- Ванільний цукор — 5 г
Приготування:
- Желатин залити водою, відставити на 10 хвилин. Потім підігріти до повного розчинення.
- Сметану з’єднати з цукром, влити підігрітий желатин. Ретельно розмішати.
- Масу розділити на 2 рівні частини. В першу додати кокосову стружку, в другу — какао, розмішати.
- По 1–2 ложки вливати десерт в ємність: чергуючи білу масу з какао-масою.
- Поставити десерт в холодильник до повного застигання.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття