
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
Крем
- 1 л молока ТМ «Яготинське» 3,2% жиру
- 120 г борошна
- 2 шт. яєчних жовтка
- 40 г цукру (за смаком можна більше)
- 10 г ванільного цукору
- 1 дрібка солі
- Цедра 1 лимону
- 1 паличка кориці
Панірування
- 6 ст. л. борошна
- 2 шт. яйця
Посипка
- 1 ч. л. кориці
- 2 ст. л. цукру
Приготування:
- 800 мл молока вилити в каструлю, додати цедру лимона, паличку кориці і варити на повільному вогні до гарячого стану, щоб молоко наситилося ароматами цедри та кориці.
- Борошно просіяти, маленькими порціями додати холодне молоко (200 мл), перемішуючи, щоб не було грудочок. Додати цукор, ванільний цукор, дрібку солі та два жовтки. Добре перемішати до однорідності.
- Додати до цієї суміші невелику кількість гарячого молока, процідженого через сито, швидко перемішати, ввести решту молока. Перелити в каструлю і варити крем до загусання, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Якщо все ж таки грудочки з'явилися, то можна пропустити крем через сито.
- Форму вистелити плівкою, перекласти крем, розрівняти і накрити зверху плівкою, щоб не з'явилася скоринка. Залишити охолонути за кімнатної температури, потім поставити в холодильник на 1,5–3 години.
- Дошку припорошити борошном, викласти крем, зверху припилити борошном. Розрізати на 12–16 частин. Кожен шматочок обваляти в борошні.
- Панірування: Яйця перемішати до однорідності. Кожен шматочок занурити у яйце. Потім знову обваляти в муці.
- Обсмажити на великій кількості рослинної олії з усіх боків.
- Змішати цукор із корицею, обваляти смажене молоко.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття