Menu
Найсмачніші сендвіч-комбінації для будь-якої пори доби

Найсмачніші сендвіч-комбінації для будь-якої пори доби

Сендвіч — універсальна страва до будь-якого прийому їжі, адже залежно від наповнення він може стати і ситним обідом, наприклад, і корисним перекусом.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Сендвіч — універсальна страва до будь-якого прийому їжі, адже залежно від наповнення він може стати і ситним обідом, наприклад, і корисним перекусом. Сендвічі швидко готувати, зручно брати з собою у подорожі й на роботу, вони чудово втамовують голод і насичують організм корисними речовинами, необхідними для бадьорості й правильного функціонування.

Щоб сендвіч був максимально поживним і корисним, передусім, важливо правильно обрати основу, тобто — хліб.

Найкращий для організму хліб не повинен містити в собі поліпшувачів тіста, пальмової олії, стабілізаторів, білого борошна, глюкозного сиропу чи цукру, в ідеалі також і джріджів. В його складі повинне бути цільнозернове борошно або власне цільне зерно, якісна рослинна олія (соняшникова, ріпакова, кокосова, оливкова тощо) або вершкове масло, закваска, сіль, спеції та вода. Залежно від рецептури можуть бути також горіхи, різні злакові культури, сухофрукти й мед.

Найбільш засмічені різними хімікатами магазинні варіанти тостового хліба, тому завжди уважно читайте етикетку!

Цільне зерно збагачує організм вітамінами й мінералами, регулює діяльність ШКТ та серцево-судинної системи, покращує настрій, завдяки високого вмісту клітковини — виводить з організму шлаки й токсини, а завдяки складним вуглеводам, з яких складається — чудово і надовго насичує, не відкладаючись на талії й стегнах.

Сендвіч

Проте, стежити потрібно також і за набором інших складових сендвіча, адже залежно від пори доби вони можуть бути корисні чи шкідливі для діяльності організму. До прикладу, на сніданок можна дозволити собі трішки більше жирів і вуглеводів, які даватимуть енергію протягом дня, ввечері — варто зробити акцент на дещо легших білках і клітковині, а обід — найситніший прийом їжі, де можна і потрібно поєднувати і білки, і жири, і складні вуглеводи.

Читайте також: Бурякові, морквяні, шпинатні, томатні — готуємо незвичайні млинці

Найкращі поєднання для ц/з тостів


НА СНІДАНОК:

1) гарячий камембер (або моцарела) + чорниця або смородина + горіхи
2) шматок омлету + авокадо + помідор + насіння сон-ка
3) рікота + інжир + горіхи й насіння
4) бринза + чорнослив + рукола

brynza1

5) авокадо + слабосолена риба + яйце пашот + рукола + пармезан
6) арахісова паста + банан + крихти шоколаду + кокосова стружка (кокосові чіпси)
7) вершковий сир + арахісова паста + фрукти (банан, лохина, малина, полуниця тощо)

Сендвіч

НА ОБІД:

1) гірчиця + куряче філе + твердий сир + листя салату + соняшникове насіння
2) фета + індичка + солоний огірок + салат айсберг (або листя пекінської капусти)
3) вершковий сир + тушкований шпинат + смажені шампіньйони + спеції
4) телятина + болгарський перець + помідор + твердий сир
5) вершковий сир + слабосолена червона риба + огірок + рукола + авокадо + мікрогрін
6) соус песто + моцарела + базилік (листя) + авокадо + помідор

Моццарелла

Сендвічі на перекуси повинні бути ситними, але максимально легкими, тому для них підійдуть ті ж поєднання, що і на вечерю.

НА ВЕЧЕРЮ:

1) йогуртовий соус + тунець + моцарела + свіжий огірок + яйце + рукола
2) кисломолочний сир + варена або печена морква + варене яйце + зелень
3) гірчиця + філе індички + помідор + авокадо
4) авокадо + яйце пашот (або варене «в мішечок») + свіжа зелень + гранат
5) авокадо + спеції + насіння чіа + листя базиліка

Сендвіч

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття