-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- борошно — 1 скл.
- яйце — 5 шт.
- молоко ТМ «Яготинське» — 1 скл.
- помідори — 2 шт.
- сир твердий — 80 г
- перець чорний мелений
- сіль
- зелень
- олія
Соус:
- огірок свіжий — 1 шт.
- сметана — 3 ст. л.
- часник — 1 шт.
- зелень
- сіль
Приготування:
- Помідори та зелень промийте під проточною водою. Помідори дрібно наріжте на кубики, а зелень дрібно подрібніть.
- Твердий сир натріть на дрібній тертці.
- У мисці збийте яйця. Всипте борошно, влийте молоко і добре перемішайте віничком, щоб не було грудочок. Додайте помідори, зелень, перець та сіль.
- На сковороді розігрійте трохи олії. Налийте в сковороду ополоник тіста і смажте млинець із двох боків до рум'яності. Пересипте сиром і складіть навпіл. Обсмажте ще одну хвилину та зніміть з вогню. Так само обсмажте інші млинці.
- Для соусу: огірок натріть на середній тертці, додайте сметану, часник, пропущений через прес, дрібно нарізану зелень та сіль. Перемішайте.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття