Menu
Масляна глазур для пасок

Масляна глазур для пасок

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • 1 повна склянка сахарної пудри, кімнатної температури
  • 2 ст. л. окропу
  • 50 г вершкового масла ТМ «Яготинське» 82,5% жиру кімнатної температури
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. улюбленого екстракту чи кілька крапель есенції

 

Приготування:

  1. У невелику глибоку миску помістити цукрову пудру. Додати окріп та екстракт. Розтерти за допомогою вінчика до гладкості.
  2. Додати вершкове масло, продовжуючи розтирати, до однорідності. Якщо в кухні прохолодно, то складові можуть не розтиратись до однорідності. Тоді слід поставити миску з глазур'ю на кілька хвилин на водяну баню, постійно розтираючи масляну глазур винчиком.
  3. Якщо глазур буде здаватися надто рідкою, можна додати трохи більше цукрової пудри. Якщо ж загустою, тоді додати трохи лимонного соку або окропу.
  4. Випічку поливати масляною глазур'ю після того, як вона охолоне.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття