Menu
Масляна триває — готуємо млинці з м'ясом та овочами!

Масляна триває — готуємо млинці з м'ясом та овочами!

До кінця Масляної, і початку посту, залишається ще кілька днів. Чому б не поласувати смачними млинцями з м'ясом та овочами? Вам сподобається, а ваші близькі будуть в захваті.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ми підібрали для вас 5 оригінальних рецептів млинців з м'ясом та іншими добавками: млинці з сосискою, цибулею та сиром чеддер, млинці з беконом та бананом, млинці з курячою грудинкою, а також іспанський і голландський рецепти приготування млинців.

Смачні млинці з ароматною сосискою та цибулею — рецепт

  • 0,5 кг ароматних сосисок на ваш вибір
  • 1 цибулина, подрібнена
  • 4 чашки звичайного борошна
  • 5 чайних ложок пекарської соди
  • 1 чайна ложка солі
  • 3 чашки молока
  • 2 збитих яйця
Ароматные сосиски

Сосиски поріжте та підсмажте на сковороді разом з цибулею. Коли сосиски та цибуля будуть готові, висипте їх на друшляк, щоб стік жир. В одній тарілці перемішайте борошно, пекарський порошок та сіль. В іншій тарілці збийте яйця з молоком. З'єднайте сипучі та рідкі інгредієнти і добре їх перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто. Додайте в тісто підсмажену цибулю і сосиски, знову перемішайте. Тепер млинці можна смажити (чверть чашки тіста — один млинець). На кожну сторону потрібно приблизно 3 хвилини.

Млинці по-голландськи з сосискою та чеддером — рецепт в духовці

  • Півчашки дрібно нарізаних сосисок
  • 3 яйця кімнатної температури
  • 2/3 чашки молока (не знежиреного) кімнатної температури
  • 2/3 чашки борошна
  • 2 столових ложки олії
  • Половина чайної ложки солі
  • Дрібка чорного перцю
  • 1/3 чашки тертого сиру чеддер
  • 1 чайна ложка подрібненого часнику
  • Половина чайної ложки подрібненого чебрецю
Чеддер

Духовку нагрійте до 220 градусів разом з формою для запікання. Сосиски підсмажте на сковороді і викладіть на друшляк, щоб стік жир. У блендері подрібніть та перемішайте яйця, молоко, борошно, 1 столову ложку масла, сіль та перець. Обережно дістаньте гарячу форму для запікання, рівномірно змастіть її маслом, вилийте тісто і поставте в духовку. Запікайте в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин. Коли млинець буде готовий, прикрасьте його шматочками підсмаженої сосиски, сиром чеддер, перцем та чебрецем. Поставте на кілька хвилин в духовку, щоб розтопився сир. Страву можна подавати на стіл!

Млинці з беконом та бананом — іспанський рецепт

  • 3 скибочки бекону
  • 2 яйця
  • М'якоть одного банана
  • 1 чайна ложка екстракту ванілі
  • 2 столових ложки кокосового борошна
  • Дрібка соди
  • Дрібка пекарського порошку
  • Дрібка солі

Скибочки бекону підсмажте приблизно 10 хвилин на сковороді так, щоб вони стали ламкими та хрусткими. Викладіть бекон на паперовий рушник, щоб стік жир.

Жареный бекон

Подрібніть бекон. Яйця та м'якоть банана збийте міксером або в блендері. Додайте в яєчно-бананову суміш частину подрібненого бекону і ваніль, знову все перемішайте. Тепер можна додавати борошно, соду, пекарський порошок та сіль. Добре все перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто, відставте тісто на 2 хвилини. Підсмажте млинці на сковороді, на якій раніше смажився бекон (по 3 хвилини на кожну сторону). Перед тим як подавати млинці на стіл, прикрасьте їх залишками бекону. Подавати млинці можна зі сметаною. Смачного!

Ароматні млинці з сиром, грибами та беконом — рецепт

  • Півчашки вівсяної муки
  • Чверть чашки сиру
  • Півчашки яєчних білків
  • Вода, в разі потреби
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • Трав'яні приправи за смаком
  • Щіпка кайенского перцю
  • Сіль та перець за смаком
  • Оливкова або інша рослинна олія для смаження
  • Півчашки дрібно нарізаних грибів
  • 1 чашка подрібненого шпинату
  • 2 скибочки бекону, нарізаного кубиками
  • 30 грамів сиру фета або іншого м’якого сиру
Яготынский творог

В блендері добре перемішайте борошно, сир та яєчні білки. Якщо потрібно, додайте в суміш трохи води. Додайте часник, приправи, перець, сіль — добре перемішайте. Сковороду розігрійте на середньому вогні, підсмажте гриби і шпинат до готовності. На іншій сковороді на олії посмажте млинці.

Сковордка с маслом

Коли млинці будуть готові, подавайте їх з овочами (гриби та шпинат), беконом і сиром фета. Якщо хочете, добре перемішайте інгредієнти для начинки (овочі, бекон, сир фета) та загорніть начинку в готові млинці. Такі млинці можна як приготувати для звичайної вечері (близькі будуть приємно здивовані), так і для святкового столу. Пальчики оближеш!

Ароматні млинці з курячим м'ясом і цибулею — рецепт

  • Пучок зеленої цибулі, подрібненої
  • 1 чашка борошна
  • 2 столових ложки дрібно нарізаних помідорів
  • 1 столова ложка білого цукру
  • 1 чайна ложка пекарського порошку
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 чашка кефіру, кислого молока або простокваші
  • 2,5 столових ложки молока
  • 2 столових ложки розтопленого масла
  • 1 яйце
  • 1 чашка подрібненого на тертці сиру
  • 6 чашка подрібненого на тертці сиру

Перемішайте цибулю, борошно, помідори, цукор, пекарський порошок, соду та сіль. В іншій тарілці збийте молоко, розтоплене масло, кефір та яйце. З'єднайте рідкі і сипучі інгредієнти, щоб вийшло однорідне тісто. Розігрійте сковороду та підсмажте млинці (півчашки тіста — один млинець) на одній стороні від 3 до 4 хвилин. Переверніть млинець, посипте підсмажену сторону сиром і накрийте скибочкою курячого м'яса. Коли друга сторона буде готова (приблизно через 3 хвилин), знову переверніть млинець, щоб підсмажити куряче м'ясо (не більш хвилини). Коли всі млинці будуть готові, подавайте на стіл. Смачного!

Блины с куриным мясом
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття