-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Печериці — 250 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Лаваш тонкий — 1 шт.
- Плавлений сир «Вершковий» ТМ «Пирятин», брикет — 70 г
- Йогурт «Турецький» ТМ «Яготинський» — 70 г
- Сіль — за смаком
Приготування:
- Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте довільно. Печериці наріжте не дуже крупно. Сковороду розігрійте на середньому вогні, налийте в неї рослинне масло, рівномірно розподіливши його по дну сковороди. Викладіть нарізані печериці та цибулю і обсмажте їх до готовності, постійно помішуючи, на середньому вогні. В кінці обсмажування трохи присоліть і остудіть.
- Лаваш розріжте ножицями на два однакових листа або зігніть навпіл. Змастіть лист рівномірно йогуртом. Так сам рулет буде соковитіше і не порветься через начинку, якщо шар буде подвійний. Викладіть поверх першого листа другий і також змастіть його рівномірно йогуртом. Викладіть на нього обсмажені печериці з цибулею, рівномірно розподіляючи по всій поверхні.
- Поверх грибів натріть на крупній тертці плавлений сир. Лаваш скрутіть туго рулетом, загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на годину-дві. начинкою в рулет.
- Готовий охолоджений рулет з лаваша з грибами вийміть з плівки і наріжте на порційні шматочки товщиною 1,5–2 сантиметри. Подавайте на стіл в якості закуски.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття