
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Курячий бульйон – 2 л
- Цвітна капуста – 300 г
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Шинка – 150 г
- Вершки ТМ «Яготинські» 15% – 200 мл
- Сіль, зелень – до смаку
Приготування:
- Картоплю треба очистити, помити, нарізати кубиками, опустити в бульон або воду, що тільки закіпіли. Посоліть, додайте очищену цибулю та лавровий лист. Варіть все 15 хвилин.
- Цвітну капусту помийте, розділіть на суцвіття, покладіть в ємність і варіть ще 15 хвилин. Цибулю і лавровий лист приберіть після 5 хвилин варіння.
- Шинку наріжте кубиками, покладіть до супу і проваріть 5 хвилин.
- Додайте поступово вершки, подрібнену зелень, виключіть вогонь. Дайте супу настоятися.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття