Menu
Корисно і просто — готуємо пасту із цукіні

Корисно і просто — готуємо пасту із цукіні

Паста з цукіні — це відмінна альтернатива класичній пасті. Прекрасне рішення для тих, хто не хоче зайвих кілограмів або просто втомилися від мучного.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Паста з цукіні — це відмінна альтернатива класичній пасті. Прекрасне рішення для тих, хто не хоче зайвих кілограмів або просто втомилися від мучного. Пропонуємо вам кілька рецептів, які увійдуть до списку ваших улюблених страв.

Паста із цукіні з куркою і м'яким вершковим сиром — рецепт

Паста из цукини с курицей и мягким сливочным сыром

Візьміть інгредієнти:

  • 2 цукіні
  • 1 куряче філе
  • 2 зуб. часнику
  • 2-3 ст. л. рослинної олії
  • 1 ч. л. сушеної орегано
  • 200 г помідорів
  • 50 мл бульйону курячого
  • 180 г м'якого вершкового сиру
  • твердий сир — за смаком

Твердий сир

Цукіні наріжте тонкими довгими пластинами.

Розігрійте рослинну олію в сковороді і обсмажте нарізане куряче філе з подрібненим часником. Додайте сіль, перець, орегано. Обсмажте до золотистої скоринки і додайте нарізані помідори черрі. Добре перемішайте і влийте бульйон. Тушкуйте протягом 2 хвилин.

Потім посуньте куряче філе з овочами в сторону і на вільне місце викладіть м'який вершковий сир. Добре перемішайте і додайте цукіні. Знову перемішайте і готуйте протягом 2 хвилин. Перед подачею посипте тертим сиром.

Смачного!

Паста із цукіні «Карбонара» — рецепт

Паста із цукіні «Карбонара»

Візьміть інгредієнти:

  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 подрібненого зуб. часнику
  • 1/8 ч. л. меленого перцю чилі
  • 1/4 ст. нарізаної червоного цибулі
  • 1/2 ст. нарізаного кубиками панчетти або бекону
  • 2 курячих яйця
  • 3 середніх цукіні
  • 1/3 склянки тертого пармезану

Парменталь

Візьміть велику сковороду і розігрійте на середньому вогні оливкову олію. Додайте часник, червоний перець, цибулю і добре перемішайте. Готуйте овочі протягом 2-3 хвилин. Додайте панчетту або бекон і продовжуйте готувати ще 5 хвилин. Потім додайте локшину з цукіні і добре перемішайте суміш. Поперчіть і присипте сиром. Смажте ще кілька хвилин і готово.

Окремо посмажте яєчню і подавайте разом з локшиною.

Смачного!

Паста із цукіні з соусом песто — рецепт

Паста із цукіні з соусом песто

Візьміть інгредієнти:

  • 4 цукіні
  • жменю свіжого листя базиліка
  • 2 зуб. подрібненого часнику
  • 1/3 ст. оливкової олії
  • 2 ч. л. лимонного соку
  • 1/4 ст. пармезану
  • сіль і перець — за смаком
  • помідори черрі — за смаком

Готуємо соус: за допомогою комбайна перемішайте оливкову олію, часник, базилік і сир, сіль і перець.

Наріжте цукіні і обсмажте на сухій сковороді. Остудіть і полийте соусом.

Готово!

Читайте також: Що приготувати з тофу — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття