Menu
«Картопляний» салат із цвітної капусти

«Картопляний» салат із цвітної капусти

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • цвітна капуста — 1 головка;
  • грецький йогурт — неповна склянка;
  • сметана — 2 ст. л.;
  • діжонська гірчиця — 1 ст. л.;
  • яблучний оцет — 2 ст. л.;
  • петрушка — 3–5 гілочок;
  • кріп — 3–5 гілочок;
  • селера — 4 стебла;
  • зелена цибуля — пучок;
  • мариновані огірки (корнішони) — 3-5 шт.;
  • сіль;
  • свіжомелений чорний перець.

 

Приготування:

  1. Покладіть цвітну капусту у велику каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння на середньому вогні і варіть, доки вона не стане м'якою, 8–10 хвилин.
  2. Злийте воду з цвітної капусти та охолодіть її до кімнатної температури. Тим часом у середній мисці змішайте грецький йогурт, сметану, гірчицю, оцет, петрушку та кріп.
  3. Додайте в миску цвітну капусту, селеру, зелену цибулю та корнішони і добре перемішайте. Приправте сіллю та перцем.
  4. Охолодіть салат не менше 1 години перед подаванням. Його можна приготувати за 1 день та зберігати в холодильнику до готовності для подавання.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття