-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- цвітна капуста — 1 головка;
- грецький йогурт — неповна склянка;
- сметана — 2 ст. л.;
- діжонська гірчиця — 1 ст. л.;
- яблучний оцет — 2 ст. л.;
- петрушка — 3–5 гілочок;
- кріп — 3–5 гілочок;
- селера — 4 стебла;
- зелена цибуля — пучок;
- мариновані огірки (корнішони) — 3-5 шт.;
- сіль;
- свіжомелений чорний перець.
Приготування:
- Покладіть цвітну капусту у велику каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння на середньому вогні і варіть, доки вона не стане м'якою, 8–10 хвилин.
- Злийте воду з цвітної капусти та охолодіть її до кімнатної температури. Тим часом у середній мисці змішайте грецький йогурт, сметану, гірчицю, оцет, петрушку та кріп.
- Додайте в миску цвітну капусту, селеру, зелену цибулю та корнішони і добре перемішайте. Приправте сіллю та перцем.
- Охолодіть салат не менше 1 години перед подаванням. Його можна приготувати за 1 день та зберігати в холодильнику до готовності для подавання.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття