Menu
Карась, фарширований рисом і овочами

Карась, фарширований рисом і овочами

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Карася почистити та розпотрошити. Зробити дуже часті надрізи впоперек від хребта по всій тушці.
  2. Приготувати намазку. Також частина намазки піде в начинку: У миску видавити часник, додати спеції та перець за смаком. Додати сметану, перемішати. Пензликом рясно змастити сметанною намазкою карася з усіх боків і всередині. Залишити маринуватися щонайменше на 30 хвилин.
  3. Приготувати начинку. У відварений рис додати овочі, 1 ст л сметанної намазки, шматочок вершкового масла і твердий сир, подрібнений на дрібній тертці. На дно форми викласти картоплю нарізану слайсами, посолити, посипати приправами і збризкати олією.
  4. Після маринування, наповнити черево риби начинкою, закріпити зубочистками та викласти на картопляну подушку. Накрити фольгою та відправити в духовку.
  5. Запікати при 180 градусах 40 хвилин. Далі прибрати фольгу, посипати сиром та запікати ще 5–7 хвилин.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття