
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- 1 середній карасик
- Сметана ТМ «Яготинська» 15% жиру — 4–5 ст.л.
- Часник — 1 зубчик
- Сіль/перець/спеції — за смаком
- Рис (варений) — 100 г
- Вершкове масло ТМ «Яготинське» 73% жиру — 10 г
- Заморожені овочі — 80 г
- Твердий сир «Український» ТМ «Пирятин» — 40 г
- Картопля — 2 шт.
Приготування:
- Карася почистити та розпотрошити. Зробити дуже часті надрізи впоперек від хребта по всій тушці.
- Приготувати намазку. Також частина намазки піде в начинку: У миску видавити часник, додати спеції та перець за смаком. Додати сметану, перемішати. Пензликом рясно змастити сметанною намазкою карася з усіх боків і всередині. Залишити маринуватися щонайменше на 30 хвилин.
- Приготувати начинку. У відварений рис додати овочі, 1 ст л сметанної намазки, шматочок вершкового масла і твердий сир, подрібнений на дрібній тертці. На дно форми викласти картоплю нарізану слайсами, посолити, посипати приправами і збризкати олією.
- Після маринування, наповнити черево риби начинкою, закріпити зубочистками та викласти на картопляну подушку. Накрити фольгою та відправити в духовку.
- Запікати при 180 градусах 40 хвилин. Далі прибрати фольгу, посипати сиром та запікати ще 5–7 хвилин.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття