
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- Кабачки – 6 штук
- Морква – 2 штуки
- Цибуля – 2 штуки
- Часник – 3 зубчики
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% жирності – 350 г
- Кріп – 1 пучок
- Петрушка – 1 пучок
- Вода – 1/2 склянки
- Сіль, молотий перець, рослинна олія (за смаком)
Приготування:
- Цибулю та часник дрібно нарізати і обсмажити в олії. Додати натерту моркву, перемішати та накрити кришкою, тушкувати 5 хвилин.
- Кабачки нарізати кружальцями по 0,5 см, посипати сіллю та перцем, дати постояти 10 хвилин. Потім кабачки обсмажити до рум'яності.
- Щільно викласти кабачки в сотейник, зверху посипати сумішшю моркви з цибулею та часником. Далі викласти другий шар кабачків, знову посипавши сумішшю.
- Приготувати соус: розбавити сметану водою, додати сіль, перець та нарізану зелень.
- Вилити соус в сотейник (має вийти врівень з овочами), поставити на вогонь вище за середній і тушкувати доки не приготуються кабачки (орієнтовно 10 хвилин).
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття