
Кабачковий рулет з плавленим сиром ТМ «Пирятин»
Рецепт переможниці конкурсу рецептів від ТМ «Яготинське» Ірини Бондарєвої
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- Кабачки — 550 г
- Борошно — 3 ст. л.
- Сметана ТМ «Яготинська» 20% жиру — 1 ст. л.
- Яйця — 3 шт.
- Сіль 0,5 ч. л.
- Плавлений сирок «Вершковий» ТМ «Пирятин» — 3 шт.
- Часник — 2 зубчики
- Томати — 2 шт.
- Майонез — за смаком
Приготування:
- Кабачки пошинкувати на терці, додати сіль і залишити на 10 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
- Яйця трохи збити, додати сметану та віджаті терті кабачки перемішати. Додати до суміші борошно, щіпку соди, все перемішати.
- На застелений пергаментом протвень вилити тісто і розподілити його по всьому листу тонким шаром. Краще брати просиліконений пергамент, до якого рулет, після випічки, не прилипатиме.
- Випікати кабачкову суміш при температурі 200 градусів 30 хвилин, після цього лист достати з духовки і відразу перекласти його на тверду поверхню охолонути.
- Далі готуємо начинку. Змішати натерті сирки, часник, кріп, сіль. Заправити суміш майонезом. Томати нарізати півкільцями.
- Корж намазати сирною начинкою, розкласти томати і після цього скрутити рулет. Поставити його в холодильник на пару годин.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття