Кабачкові оладки
Навіть ті, хто зазвичай не їсть кабачки, з'їдять ці оладки із задоволенням!
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- кабачки середні — 2 шт.
- кефір ТМ «Яготинський» 1% жиру — 1 стакан
- яйце — 2 шт.
- кріп — 15 г
- зелена цибуля — 15 г
- часник — 7 г
- розпушувач — 1/2 ч. л.
- борошно — 8 ст. л.
- сіль — на смак
- олія для смаження
Приготування:
- Кабачок миємо й обсушуємо. Далі натираємо його на крупній тертці, віджимаємо суміш, сік виливаємо. Зелену цибулю і кріп миємо й обсушуємо, потім дрібно рубаємо.
- З'єднуємо тертий кабачок і зелень в глибокій мисці.
- Додаємо в суміш почищений часник, попущений через прес.
- Забиваємо в суміш пару курячих яєць.
- Кефір виливаємо в кабачкову суміш, поступово додаємо просіяне борошно, розпушувач, сіль і замішуємо тісто. Консистенція тіста повинна нагадувати нежирну сметану. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин.
- Смажимо оладки на середньому вогні під закритою кришкою.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття