✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепт

Накриваємо святковий стіл — найкращі рецепти фаршированих яєць

Пропонуємо вам цікаві та незвичайні рецепти фаршированих яєць — з усіх холодних закусок, це одна з найпростіших та найсмачніших.

  • 22.12.2017, 15:32
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У цій статті ми підібрали 6 рецептів фаршированих яєць — на будь-який смак. Всі рецепти розраховані на 6 курячих яєць (або 12 порцій холодної закуски). Якщо вам потрібно більше, просто помножте всі інгредієнти на два. Почнемо!

Читайте також: Готуємося до Нового Року — найкращі рецепти салату олів'є

Фаршировані яйця з беконом і сиром чеддер — рецепт

  • 7 зварених круто яєць
  • 3 столові ложки майонезу
  • 3 столові ложки сметани або турецького йогурту
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 0,5 чайної ложки лимонного соку
  • 5 столових ложок подрібненого сиру чеддер
  • 3 скибочки підсмаженого бекону
  • 2 гілочки зеленої цибулі, подрібнити
  • Сіль, чорний перець — за смаком

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки та дві половинки яєчного білка складіть в окрему тарілку та розімніть виделкою. Додайте майонез, сметану, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець — добре все перемішайте. Додайте подрібнений чеддер і бекон, зелену цибулю — знову перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте яєчні білки та поставте закуску в холодильник на 12 годин.

Читайте також: Чим замінити майонез — 10 продуктів-замінників майонезу

Фаршировані яйця з кисломолочним сиром і зеленню — рецепт

  • 6 зварених круто яєць
  • 4 столові ложки нежирного кисломолочного сиру
  • 2 столові ложки майонезу або турецького йогурту
  • 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі
  • 1 чайна ложка подрібненого на тертці маринованого огірка
  • 1 чайна ложка жовтої гірчиці
  • Сіль, чорний перець — за смаком
  • Кілька гілочок петрушки

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця і поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте закуску листям петрушки. Смачного!

Фаршировані яйця зі сметаною та авокадо — рецепт

  • 6 зварених круто яєць
  • 1 стигле авокадо
  • 3 столові ложки сметани або турецького йогурту
  • 1 чайна ложка подрібненого кропу
  • 2 гілочки зеленої цибулі
  • Сіль, білий перець — за смаком

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків і зеленої цибулі) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленою цибулею. Закуска готова!

Читайте також: У чому користь авокадо і що з ним приготувати — 5 рецептів

Фаршировані яйця з моцарелою і беконом — рецепт

  • 6 зварених круто яєць
  • 3 скибочки підсмаженого бекону
  • 0,3 чашки подрібненої моцарели
  • 0,3 чашки майонезу або турецького йогурту
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 столова ложка білого винного оцту
  • 2 столові ложки гірчиці
  • Сіль, перець — за смаком

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер і добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Закуска готова!

Фаршировані яйця з бринзою та зеленню — рецепт

  • 6 зварених круто яєць
  • 1 середній огірок
  • 100 грамів бринзи
  • 3 гілочки петрушки, подрібнити
  • 2 зубчики часнику
  • Третина чайної ложки оливкової олії

Жовтки, бринзу, часник і петрушку подрібніть в блендері. Додайте оливкову олію, перемішайте. Огірок наріжте тоненькими шматочками. Нафаршируйте яєчні білки, зверху прикрасьте скибочками огірка. Закуска готова!

Читайте також: Що приготувати з бринзою — смачні страви закарпатської, словацької та турецької кухні

Яйця, фаршировані плавленим сиром і часником — рецепт

  • 6 зварених круто яєць
  • 1 плавлений сирок
  • Кілька столових ложок майонезу
  • 2 зубчики часнику
  • Сіль, чорний перець — за смаком

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки, сирок, часник, сіль та перець розімніть виделкою (або подрібніть в блендері). Додайте майонез, перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте білки, поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленню. Смачного!

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

633

Штолен з мигдалем

1680

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1279

Крученики зі свинини

1272

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2034

Гриби в сметані з сиром

5352

Печінковий торт

2837

Баклажани із сиром і томатним соусом

2893

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2016 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом