
Готуємо смачні осінні салати — рецепти і поради
Найчастіше без салату не проходить жоден прийом їжі. Не обійтися без салатів і восени.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Найчастіше без салату не проходить жоден прийом їжі. Не обійтися без салатів і восени. Більш того, вони прекрасно насичують корисними мікроелементами і вітамінами. Пропонуємо кілька смачних рецептів із сезонних овочів.
Салат з редькою, морквою і сиром — рецепт
Вам знадобляться:
- 1 морква
- 1 невелика зелена редька
- 4 ст. л. кунжутного масла
- 1 червона цибулина (можна менше)
- 100 г твердого сиру
- зелень кропу і петрушки
Візьміть глибоку миску і перемішайте в ній нарізані редьку та моркву. Додайте подрібнену зелень і цибулю, нарізану тонкими кільцями. Потім додайте сир, натертий на крупній тертці.
Перемішайте салат і приправте кунжутним маслом.
Готово!
Салат з крабовими паличками, оливками і помідорами — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1,5 кг кабачків
- 3 зелених болгарських перці
- 4-5 помідорів середнього розміру
- велика цибулина
- 10 маслин
- 2 варені яйця
- 2 ст. л. винного або бальзамічного оцту
- 150 г пармезану
- 1 ст. л. гірчичного порошку
- будь-яка свіжа зелень
- сіль і перець
Опустіть помідори в окріп на кілька секунд, а потім зніміть шкірку і наріжте м'якоть кубиками. Кабачки очистіть, наріжте невеликими кільцями і розм'якшіть на пару. Цибулю і перець наріжте соломкою, а оливки розділіть на 4 частини. Натріть сир на крупній тертці і подрібніть яйця.
Інгредієнти, що залишилися, з'єднайте для соусу.
Перекладіть всі продукти в мисці, перемішайте і заправте соусом.
Готово!
Салат з виноградом, гарбузом та курячою печінкою — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 5 г кунжуту
- 200 г курячої печінки
- 0,5 ч. л. винного оцту
- 100 г гарбуза
- салат
- сіль
Промийте і обсушіть курячі печінки. Приберіть зайву плівку. Розріжте на великі шматочки. Обсмажте до рум'яної скоринки. Наріжте гарбуз на невеликі шматочки і додайте до печінки. Посоліть, поперчіть і тушкуйте під закритою кришкою протягом 20 хвилин.
Тим часом візьміть миску і викладіть листя салату. Зверху покладіть готову печінку з гарбузом. Додайте половинки винограду і збризніть оцтом. Посипте кунжутом і подавайте до столу.
Смачного!
Осінній фруктовий салат — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 2 яблука
- 1 велика груша
- 100 г білого винограду
- 1/4 шт. граната
- 2 ст. л. меду
- 2 ст. л. лимонного соку
- бадьян — за смаком
- кориця — за смаком
Промийте яблука і груші, видаліть серцевину і наріжте скибочками. Перекладіть їх у миску, додайте ягоди винограду і зерна граната.
Приготуйте заправку: з'єднайте мед і лимонний сік. Заправте салат і подавайте до столу.
Готово!
Читайте также: Здорове харчування — 7 ідей для смачного та корисного салату
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття