Menu
Готуємо смачні осінні салати — рецепти і поради

Готуємо смачні осінні салати — рецепти і поради

Найчастіше без салату не проходить жоден прийом їжі. Не обійтися без салатів і восени.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Найчастіше без салату не проходить жоден прийом їжі. Не обійтися без салатів і восени. Більш того, вони прекрасно насичують корисними мікроелементами і вітамінами. Пропонуємо кілька смачних рецептів із сезонних овочів.

Салат з редькою, морквою і сиром — рецепт

Салат з редькою, морквою і сиром

Вам знадобляться:

  • 1 морква
  • 1 невелика зелена редька
  • 4 ст. л. кунжутного масла
  • 1 червона цибулина (можна менше)
  • 100 г твердого сиру

Твердий сир

  • зелень кропу і петрушки

Візьміть глибоку миску і перемішайте в ній нарізані редьку та моркву. Додайте подрібнену зелень і цибулю, нарізану тонкими кільцями. Потім додайте сир, натертий на крупній тертці.

Перемішайте салат і приправте кунжутним маслом.

Готово!

Салат з крабовими паличками, оливками і помідорами — рецепт

Салат з крабовими паличками, оливками і помідорами

Візьміть інгредієнти:

  • 1,5 кг кабачків
  • 3 зелених болгарських перці
  • 4-5 помідорів середнього розміру
  • велика цибулина
  • 10 маслин
  • 2 варені яйця
  • 2 ст. л. винного або бальзамічного оцту
  • 150 г пармезану

Парменталь

  • 1 ст. л. гірчичного порошку
  • будь-яка свіжа зелень
  • сіль і перець

Опустіть помідори в окріп на кілька секунд, а потім зніміть шкірку і наріжте м'якоть кубиками. Кабачки очистіть, наріжте невеликими кільцями і розм'якшіть на пару. Цибулю і перець наріжте соломкою, а оливки розділіть на 4 частини. Натріть сир на крупній тертці і подрібніть яйця.

Інгредієнти, що залишилися, з'єднайте для соусу.

Перекладіть всі продукти в мисці, перемішайте і заправте соусом.

Готово!

Салат з виноградом, гарбузом та курячою печінкою — рецепт

Салат з виноградом, гарбузом та курячою печінкою

Візьміть інгредієнти:

  • 5 г кунжуту
  • 200 г курячої печінки
  • 0,5 ч. л. винного оцту
  • 100 г гарбуза
  • салат
  • сіль

Промийте і обсушіть курячі печінки. Приберіть зайву плівку. Розріжте на великі шматочки. Обсмажте до рум'яної скоринки. Наріжте гарбуз на невеликі шматочки і додайте до печінки. Посоліть, поперчіть і тушкуйте під закритою кришкою протягом 20 хвилин.

Тим часом візьміть миску і викладіть листя салату. Зверху покладіть готову печінку з гарбузом. Додайте половинки винограду і збризніть оцтом. Посипте кунжутом і подавайте до столу.

Смачного!

Осінній фруктовий салат — рецепт

Осінній фруктовий салат

Візьміть інгредієнти:

  • 2 яблука
  • 1 велика груша
  • 100 г білого винограду
  • 1/4 шт. граната
  • 2 ст. л. меду
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • бадьян — за смаком
  • кориця — за смаком

Промийте яблука і груші, видаліть серцевину і наріжте скибочками. Перекладіть їх у миску, додайте ягоди винограду і зерна граната.

Приготуйте заправку: з'єднайте мед і лимонний сік. Заправте салат і подавайте до столу.

Готово!

Читайте также: Здорове харчування — 7 ідей для смачного та корисного салату

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття