Menu
Готуємо смачні, оригінальні та універсальні соуси — рецепти

Готуємо смачні, оригінальні та універсальні соуси — рецепти

Смачні та оригінальні соуси здатні доповнити, урізноманітнити і прикрасити практично будь-яку страву.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Смачні та оригінальні соуси здатні доповнити, урізноманітнити і прикрасити практично будь-яку страву. У цій статті розповімо, як їх приготувати і з чим поєднувати.

Соус на основі грецького йогурту — рецепт

Соус на основі грецького йогурту

Ідеальний варіант соусу, якщо часу на його приготування зовсім мало, але хочеться урізноманітнює страву більш яскравим смаком. Добре підійде до запечених або відварних овочів.

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 мл грецького йогурту

Грецький йогурт Яготинський

  • 1 ст. л. соку лимона
  • Сіль — за смаком

Візьміть невелику миску і з'єднайте в ній всі інгредієнти.

Готовий соус накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник.

Готово!

Соус сальса з манго — рецепт

Соус сальса з манго

Цей соус буде відмінним доповненням до птиці або риби. За бажанням манго можна замінити ананасом, вони додають пікантного смаку стравам.

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 манго
  • 2 свіжих томата
  • 1 огірок
  • 1 червона цибуля
  • Сіль і перець — за смаком

Наріжте манго, помідор і огірок невеликими кубиками. З овочів видаліть насіння. Потім додайте подрібнену цибулю. Посоліть і поперчіть соус. Добре перемішайте. Соус готовий!

Грецький соус "дзадзікі" — рецепт

Грецький соус "дзадзікі"

Такий соус ідеально поєднується з овочами або хлібом. Також, його часто подають до м'ясних страв або риби. Зазвичай соус не солять і не перчать, але все залежить від вашого смаку.

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г натурального йогурту

Йогурт Яготинський

  • 2 огірка
  • 2 зуб. часнику
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • Зелень

Огірки натріть на крупній тертці. Потім відіжміть зайву рідину.

Подрібніть часник, зелень і з'єднайте всі інгредієнти з оливковою олією. Відправте в холодильник на кілька годин.

Готово!

Читайте також: Чим заправити салат — соуси і заправки для салатів на сметані та йогурті

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття