Menu
Готуємо літні низькокалорійні салати — смачні рецепти

Готуємо літні низькокалорійні салати — смачні рецепти

Готуємо літні низькокалорійні салати — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Літо — прекрасна пора для низькокалорійних і смачних салатів. Овочі і фрукти завжди доступні і мають найбільшу кількість корисних речовин. До того ж, такі салати дуже легко і швидко приготувати.

Легкий овочевий салат на швидкоруч — рецепт

Легкий овочевий салат на швидкоруч

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 помідори
  • 2 гол. червоної цибулі
  • 3 зелених болгарських перцю
  • 150 г сметани

Сметана

  • 1 ст. л. подрібненої зелені

Наріжте довільними шматочками цибулю, помідори і болгарський перець. З'єднайте їх в салатниці.

Приготуйте заправку. Для цього з'єднаєте сметану і нарізану зелень. Заправте салат. Перед подачею на стіл відправте в холодильник.

Смачного!

Салат з руколою, полуницею і моццареллой — рецепт

Салат з руколою, полуницею і моццареллой

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 пучок зеленого салату
  • 0.5 пучка руколи
  • Жменя полуниці
  • 0.5 кульки моццарелли

Моццарелла

  • 1 ст. л. насіння гарбуза
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1/2 ч. л. рідкого меду
  • Дрібка солі

Промийте зелень і обсушіть за допомогою паперових рушників. Очистіть полуницю від чашолистків і розріжте навпіл.

Викладіть на тарілку салат, а зверху полуницю. Наріжте тонкими пластинами моццареллу і також викладіть на тарілку. Прикрасьте салат руколою і посипте насінням гарбуза.

Збризніть салат сумішшю оливкової олії, рідкого меду і лимонного соку.

Готово!

Салат з нутом і червоним перцем — рецепт

Салат з нутом і червоним перцем

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 800 г консервованого нуту
  • 1 червона цибулина
  • 1 червоний стручковий перець
  • Кілька стебел селери
  • 1 зуб. часнику
  • 1/2 ч. л. подрібненого червоного перцю в пластівцях
  • 2 ст. л. подрібненого розмарину
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль і перець — за смаком

Візьміть невелику миску і з'єднайте в ній нут, подрібнені цибулю, перець, селеру, часник, розмарин і червоний перець в пластівцях.

Салат заправте олією і оцтом. Посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте і подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: У чому користь капусти кейл і що з нею приготувати — смачні і незвичайні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття