
Готуємо холодні літні напої — найкращі рецепти
Готуємо холодні літні напої — найкращі рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
У спекотний літній день ніщо так не допомагає освіжиться і підбадьоритися, як смачний холодний напій. У цій статті розповімо, як приготувати літні лимонади та холодний капучіно.
Лавандовий лимонад — рецепт
Вам знадобляться:
- 1 склянка цукру
- 5 гілочок лаванди (+ для прикраси)
- 1 стакан свіжовичавленого лимонного соку
- 1/2 склянки свіжого лаймового соку
Налийте у велику каструлю два літри води, насипте цукор і доведіть до кипіння. Потім зніміть з вогню, додайте лаванду і влийте соки. Остудіть лимонад до кімнатної температури, після чого процідіть і відправте в холодильник. Потім розлийте по склянках, додайте лід і прикрасьте гілочкою лаванди. Готово!
Полуничний лимонад — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 4 чашки вимитої, очищеної і розрізаної навпіл полуниці
- 2 лимона, розділених на чверті
- 1/2 цукру (можна замінити медом)
- 6 чашок газованої мінеральної води
- лід
- ягоди полуниці, часточки лимона, м'ята, базилік — для прикраси
З'єднайте дві склянки води з полуницею, цукром і лимонами. Добре перемішайте і процідіть отриману суміш через ситечко, щоб видалити всі лимонні і полуничні зернятка. Влийте 4 склянки води. Перелийте лимонад у високі склянки, додайте лід і прикрасьте часточкою лимона, ягодами полуниці і зеленню.
Імбирно-яблучний лимонад — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 7 лимонів (з 6 вичавити сік, 1 нарізати тонкими кружечками)
- 2 яблука (нарізані тонкими часточками і збризнути лимонним соком)
- 6 склянок холодної води
- 1 склянка цукру
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- невеликий шматочок імбиру, нарізати тонкими часточками
- лід, свіжа м'ята — для подачі
Візьміть велику ємність і з'єднайте лимонний сік, воду, цукор і ванільний екстракт. Добре перемішайте суміш. Додайте імбир і дайте лимонаду настоятися в холодному місці. Розкладіть в стакани кружечки лимона, часточки яблук і кубики льоду. Налийте лимонад і прикрасьте м'ятою.
Холодний капучино — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 стакан молока
- 2 ч. л. меленої кави
- 100 мл води
- 100 г шоколаду
- кубики льоду
- цукор, кориця — за смаком
Зваріть кави в 100 мл води за допомогою турки. Тим часом розтопіть на водяній бані шоколад. Дайте охолонути. Потім перелийте в чашу блендера охолоджений шоколад і молоко. Додайте кубики льоду і каву. Добре збийте суміш до появи густої піни на поверхні. Додайте цукор з корицею і розлийте по келихах, прикрасивши паличкою кориці. Готово!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття