Menu
Готуємо італійські брускети – 5 оригінальних рецептів

Готуємо італійські брускети – 5 оригінальних рецептів

Брускети – це прекрасний варіант легкої та ситної закуски, наприклад, для вечора в колі близьких друзів. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Брускети – це прекрасний варіант легкої та ситної закуски, наприклад, для вечора в колі близьких друзів. Приготувати таку страву не складе труднощів. Більш того, брускети добре втамовують голод, а також гарно прикрасять ваш стіл. Начинки можуть бути найрізноманітнішими, головне не боятися експериментувати і втілювати в реальність сміливі кулінарні рішення.

Пропонуємо вам кілька варіантів ідеальних брускетів, які готуються швидко, легко та смачно.

Брускети з білими грибами і руколою – рецепт

Брускети з білими грибами і руколою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 30 г руколи
  • 20 г сиру пармезан

Сир

  • 100 г заморожених білих грибів
  • 20 мл оливкової олії
  • чіабата

Обсмажте подрібнені гриби на розігрітій олії протягом 5-7 хвилин. Додайте сіль і перець – за смаком.

Збризніть хліб оливковою олією і підсмажте його. Потім викладіть гриби, руколу і скибочки пармезану. Готово!

Більше цікавих рецептів та порад – в статті Що таке брускета та з чим її готувати — 5 рецептів

Брускети з персиками, помідорами і моцарелою – рецепт

Візьміть інгредієнти:

  • 1 багет
  • 4 помідори
  • 8 персиків
  • 1 упаковка моцарели

Сир

  • пучок свіжого базиліка
  • сіль і перець – за смаком
  • бальзамічний оцет
  • оливкову олію

Хліб

Наріжте багет рівними скибочками і змастіть оливковою олією з обох сторін. Обсмажте на сковороді з кожного боку близько 2 хвилин. Помідори, моцарелу і персики також наріжте скибочками і викладіть зверху на багет в такій же послідовності. Поперчіть і посоліть тости. Додайте подрібнений базилік і збризніть бальзамічним оцтом. Смачного!

Брускети з грушею, фетою і волоськими горіхами – рецепт

Хліб

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 8 шматочків хліба чіабата
  • 1 зуб. часнику
  • 8 невеликих шматочків сиру фета
  • 2 груші
  • 2 ст. л. меду
  • свіжу м'яту
  • жменю подрібнених волоських горіхів
  • оливкову олію (для змащування)

Змастіть шматочки чіабати оливковою олією і підігрійте на сухій сковороді з обох сторін. Потім викладіть на кожен тост по три невеликих шматочки груші, сир фета і трохи подрібненого часнику. Полийте медом і прикрасьте м'ятою і волоськими горіхами. Готово!

Брускети з копченим лососем і вершковим сиром – рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 багет
  • 1 упаковка копченого лосося
  • 250 г вершкового сиру

Крем-сир

  • 2 ст. л. лимонного соку
  • жменю оливок
  • невелику кількість оливкової олії
  • петрушка

Хліб

Розріжте багет на невеликі шматочки і змастіть оливковою олією. Підсмажте їх на сухій сковороді або в духовці 2-3 хвилини. Потім збризніть з одного боку лимонним соком. Викладіть трохи вершкового сиру, а зверху – копченого лосося. Прикрасьте невеликою кількістю сиру, кропом і оливками. Готово!

Брускети з яблуками, сиром чеддер і прошуто – рецепт

Брускети з яблуками, сиром чеддер і прошуто

Вам знадобиться:

  • 8 шматочків цільнозернового хліба
  • невелика кількість дрібно нарізаної ріпчастої цибулі
  • 150 г тертого сиру чеддер

Чеддер

  • 4 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1 упаковка прошуто
  • 2 середніх солодких яблука
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ч. л. сушеного кмину
  • жменю подрібнених волоських горіхів
  • сіль і перець – за смаком
  • оливкова олія – ​​за смаком

Обсмажте цибулю на оливковій олії, поки він не почне карамелізуватися. Додайте сіль і перець. Хліб викладіть на застелений пергаментним папером деко. Кожен шматочок посипати сиром і гірчицею. Відправляйте в розігріту духовку на 5 хвилин. Потім додайте готову цибулю, кілька дольок яблука і скибочку прошуто. Поперчіть і відправте в духовку ще на 4 хвилини. Посипте волоськими горіхами, кмином і полийте медом. Готово!

Читайте також: Як приготувати гарячі бутерброди в духовці — швидко, смачно, поживно

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття