Menu
Готуємо французьку легенду — покрокова інструкція приготування макарун

Готуємо французьку легенду — покрокова інструкція приготування макарун

Готуємо французьку легенду — покрокова інструкція приготування макарун

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Справжній хіт серед солодощів — французькі макаруни. Вони неймовірно смачні, повітряні та ніжні. Різноманітність смаків просто вражає, вони можуть бути мигдальні, лавандові, малинові, шоколадні або карамельні. А палітра кольорів змушує закохатися у цей десерт з перших секунд.

Приготувати макаруни в домашніх умовах абсолютно не складно, пропонуємо самостійно в цьому переконатися.

Французькі макаруни — покрокова інструкція приготування

Французькі макаруни — покрокова інструкція приготування

Візьміть інгредієнти:

  • 2/3 склянки мигдальної муки
  • 1,5 склянки цукрової пудри
  • 3 яєчні білки
  • 5 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. ванільного екстракту

Для начинки вам знадобляться:

  • 7 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 2 яєчних жовтки
  • 1/4 склянки цукру або цукрової пудри
  • 3,5 ст. л. молока

Молоко

  • 1 ч. л. ванільного екстракту

Візьміть миску і з'єднайте цукрову пудру і мигдалеве борошно. Просійте отриману суміш через сито кілька разів. Тоді консистенція маракун буде повітряна.

За допомогою міксера збийте яєчні білки до жорстких піків. Потім акуратно додайте ванільний екстракт і цукор та продовжуйте збивати, збільшуючи швидкість міксера.

Акуратно перемішайте лопаткою білкову та борошняну суміші до однорідної консистенції. Отримане тісто перемістіть у кондитерський мішок.

Деко для запікання застеліть пергаментним папером. Можна попередньо намалювати формочки майбутніх макарун. За допомогою кондитерського мішка видавити макаруни по намальованим формам. Потім залиште деко при кімнатній температурі близько 15-20 хвилин.

Коли тісто настоїться, можна відправляти в розігріту до 120 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Поки макаруни остуджуються, приготуйте начинку. Для цього розімніть виделкою вершкове масло до однорідної маси.

Жовтки збийте з цукром, потім влийте молоко і знову збийте. Поставте отриману суміш на вогонь і готуйте, поки вона не загусне. Перелийте суміш у миску і дайте їй охолонути до кімнатної температури. Додайте вершкове масло і перемішайте. У вас вийде ідеальна кремова текстура.

Візьміть половинки макарун і намажте начинку. Потім з'єднайте ці половинки.

Готово!

Читайте також: Готуємо грушеві пироги — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1430

Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно

Печиво на сковороді — це швидке і просте рішення для смачного десерту до чаю.
1000

Готуємо ароматні сметанні кекси — смачні рецепти

Сметанний кекс — це ароматний, рум'яний і дуже повітряний десерт, який відмінно підійде…
664

Що приготувати з тріски — смачні рецепти

Що приготувати з тріски — смачні рецепти
651

Готуємо смачні турецькі супи — рецепти і поради

Готуємо смачні турецькі супи — рецепти і поради
605

Корисно і просто — готуємо пасту із цукіні

Паста з цукіні — це відмінна альтернатива класичній пасті. Прекрасне рішення для тих, хто…
461

Стейк із капусти — готуємо незвичайну і смачну страву за півгодини

Якщо хочете спробувати щось нове і незвичайне — приготуйте стейк із капусти.
387

Що приготувати з батату — смачні рецепти

Батат — це прекрасна заміна традиційної картоплі. Більш того, цей продукт дуже корисний,…
372

Готуємо смачні осінні салати — рецепти і поради

Найчастіше без салату не проходить жоден прийом їжі. Не обійтися без салатів і восени.