Menu
Готуємо по-італійськи — найсмачніші рецепти пасти у вершковому соусі

Готуємо по-італійськи — найсмачніші рецепти пасти у вершковому соусі

Паста у вершковому соусі — це не просто страва, а справжній шедевр, який з легкістю зможе приготувати кожен бажаючий. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Паста у вершковому соусі — це не просто страва, а справжній шедевр, який з легкістю може приготувати кожен бажаючий. У цій статті розповідаємо, як приготувати найсмачнішу і ніжну пасту у вершковому соусі.

Паста з волоськими горіхами у вершковому соусі — рецепт

Паста з волоськими горіхами у вершковому соусі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 зуб. часнику
  • 1 цибулина
  • 6 гілочок петрушки
  • 60 г твердого сиру

Твердий сир

  • 100 г волоських горіхів
  • 350 г тальятелле
  • 30 г вершкового масла
  • 300 мл вершків 20%
  • Сіль і перець — за смаком

Очистіть цибулю і часник. Наріжте цибулю дрібними кубиками. Подрібніть петрушку. Твердий сир натріть на дрібній тертці або середньої.

Підготуйте горіхи. Для цього викладіть їх на суху сковороду і підігрійте на маленькому вогні. Потім дайте трохи охолонути і подрібніть ножем.

Відваріть пасту. Поки вона готується, розігрійте вершкове масло в сковороді. Обсмажте часник до золотистого кольору і приберіть. У ароматне масло перекладіть цибулю і обсмажте до легкого рум'янцю. Потім додайте петрушку і готуйте ще 3 хвилини, постійно помішуючи.

Додайте вершки, горіхи і доведіть масу до кипіння. Після цього зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте соус, поки він не загусне. Додайте сіль і перець за смаком і добре перемішайте масу. Перекладіть готову пасту і перемішайте.

Готово!

Паста з куркою у вершковому соусі — рецепт

Паста з куркою у вершковому соусі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 400 г пасти
  • 300 г курячого філе
  • 400 мл вершків

Вершки

  • 50 мл вина (білого сухого)
  • 50 г сиру

Твердий сир

  • 2 зуб. часнику
  • Сіль і перець — за смаком
  • Базилік

Розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте подрібнений часник. Потім перекладіть до нього нарізане на шматочки куряче філе. Посоліть і поперчіть м'ясо та обсмажуйте протягом 5 хвилин. Потім влийте вино і готуйте ще 5 хвилин. Після цього додайте вершки і продовжуйте готувати ще 5 хвилин, постійно помішуючи, поки вершки не загустіють.

Натріть сир на дрібній тертці. Відваріть пасту до готовності і перекладіть в сковороду. Добре перемішайте масу і посипте тертим сиром і подрібненим базиліком.

Прогрійте пасту і подавайте до столу.

Готово!

Вершкова паста з грибами — рецепт

Вершкова паста з грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г пасти
  • 180 г вершків 30%
  • 200 г печериць
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 50 г сиру

Твердий сир

  • Сіль і перець — за смаком
  • Суміш італійських спецій — за смаком

Насамперед відваріть пасту до напівготовності. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю і наріжте шампіньйони скибочками. Потім обсмажте гриби з цибулею на оливковій олії.

Влийте вершки, додайте сіль, перець і готуйте, поки вершки не загустіють. Потім перекладіть пасту і добре перемішайте масу. Прогрійте її кілька хвилин і подавайте до столу, посипавши травами і сиром.

Смачного!

Читайте також: Готуємо по-італійськи: паста карбонара — смачні рецепти з беконом і вершками

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття