Menu
Готуємо незвичайні і смачні страви з моркви — рецепти

Готуємо незвичайні і смачні страви з моркви — рецепти

Готуємо незвичайні і смачні страви з моркви — рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Морква — неймовірно корисний овоч. У ньому міститися багато каротину і вітамінів, тому моркву можна вживати навіть сирою. Існує безліч рецептів із моркви, але ми підібрали для вас найоригінальніші.

Кугель з моркви — рецепт

Кугель з моркви

Візьміть інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 зуб. подрібненого часнику
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • 50 г вершкового сиру

вершковий сир

  • 50 г чеддеру
  • 500 г моркви
  • 50 г ріпчастої цибулі (тертої)
  • 2 ч. л. соняшникової олії
  • сіль і перець — за смаком

З'єднайте в великій мисці яйця, часник, гірчицю, вершковий сир, тертий чеддер, перець і сіль за смаком. Добре перемішайте, злегка збиваючи виделкою.

Терту моркву і цибулю додайте в отриману суміш. Ретельно перемішайте.

Візьміть форму діаметром 15-18 см і перекладіть морквяну суміш. Відправте в розігріту до 180 градусів на 20-25 хвилин.

Дайте трохи охолонути і подавайте до столу.

Смачного!

Морква, запечена в духовці з розмарином — рецепт

Морква, запечена в духовці з розмарином

Візьміть інгредієнти:

  • 1,5 кг моркви
  • 3 гілочки розмарину
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • сіль і перець — за смаком

Для соусу:

  • 250 г натурального йогурту

Йогурт

  • петрушка — кілька гілочок

Розріжте моркву на 4 частини. Перекладіть у форму для запікання. Додайте розмарин, сіль, перець і збризніть оливковою олією.

Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Тим часом подрібніть петрушку і змішайте з йогуртом. Посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте.

Готову моркву подавайте з соусом.

Смачного!

Марокканський салат з моркви — рецепт

Марокканський салат з моркви

Візьміть інгредієнти:

  • 10 морквин
  • 2 ст. л. пасти харісса
  • 4 ст. л. м'якоті лимона
  • 5 зуб. часнику
  • 1/4 чашки оливкової олії
  • 2 ст. л. білого оцту
  • 1/4 пучка кінзи
  • сіль і перець — за смаком

Очистіть і наріжте шматочками морква. Залийте їх 4 склянками кип'яченої води і додайте сіль.

Проваріть протягом 10 хвилин до м'якості моркви. Потім злийте воду і остудіть. Додайте інші інгредієнти і залиште в холодильнику на кілька годин.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття