Menu
Для тих, хто на дієті — готуємо безглютенові оладки

Для тих, хто на дієті — готуємо безглютенові оладки

Безглютенові оладки за технологією приготування нічим не відрізняються від звичайних. Але їх користь набагато більша.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Безглютенові оладки за технологією приготування нічим не відрізняються від звичайних. Але їх користь набагато більша. Таку їжу вживають люди з індивідуальною непереносимістю глютену або прихильники правильного харчування. Для таких оладок краще вибирати суміш рисового борошна з борошном із зеленої гречки або вівсяну муку. Ми підготували вам декілька смачних і ароматних рецептів, які повинні бути на вашому столі вже сьогодні.

Оладки без глютену на молоці — рецепт

Оладки без глютену на молоці

Візьміть інгредієнти:

  • 190 г борошняної суміші без глютену
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 250 мл молока

Молоко

  • 1 яйце
  • 4 ст. л. цукру
  • 3 ст. л. рослинної олії

Візьміть невелику ємність і з'єднайте молоко, яйце, цукор і рослинну олію. Добре перемішайте. Потім візьміть окрему миску і з'єднайте сухі інгредієнти: борошно і розпушувач. Потім перемішайте обидві суміші вінчиком.

Добре розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте оладки з обох боків до золотистої скоринки.

Готово!

Оладки без глютену на кефірі — рецепт

Оладки без глютену на кефірі

Візьміть інгредієнти:

  • 1 ст. кефіру

Кефір

  • 1,5 ст. безглютенової борошняної суміші
  • 5 крапель стевії + 1 ст. л. кокосового цукру (з гіркою)
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. соди
  • 1\4 ч. л. гуарової камеді (опційно)
  • дрібка солі
  • ванілін

За годину до початку готування, дістаньте кефір, яйце і масло. Вони повинні нагрітися до кімнатної температури.

Відокремте жовтки від білків. До жовтків додайте підсолоджувач і добре перемішайте вінчиком. Потім додайте ваніль, кефір і рослинну олію. Добре перемішуємо вінчиком до однорідної маси. Посійте в отриману суміш борошно з розпушувачем і гуарової камеддю.

До білків додайте сіль і збийте за допомогою міксера до стійкої піни. Потім додайте білки до тіста і акуратно перемішайте до однорідної маси.

Обсмажте оладки на сухій розігрітій сковороді.

Безглютенові оладки з бананом і малиною — рецепт

Безглютенові оладки з бананом і малиною

Візьміть інгредієнти:

  • 2 банана
  • 2 яйця
  • 40 г тростинного цукру
  • 100 г рисової муки
  • 6 г розпушувача
  • 100 г малини
  • кориця
  • ваніль

Банани, цукор і яйця збийте за допомогою блендера. Рисове борошно з'єднайте з розпушувачем і додайте до отриманої суміші. Потім додайте ягоди і акуратно перемішайте.

Випікайте оладки на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.

Готово!

Читайте також: Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття