
Для тих, хто на дієті — готуємо безглютенові оладки
Безглютенові оладки за технологією приготування нічим не відрізняються від звичайних. Але їх користь набагато більша.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Безглютенові оладки за технологією приготування нічим не відрізняються від звичайних. Але їх користь набагато більша. Таку їжу вживають люди з індивідуальною непереносимістю глютену або прихильники правильного харчування. Для таких оладок краще вибирати суміш рисового борошна з борошном із зеленої гречки або вівсяну муку. Ми підготували вам декілька смачних і ароматних рецептів, які повинні бути на вашому столі вже сьогодні.
Оладки без глютену на молоці — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 190 г борошняної суміші без глютену
- 1 ч. л. розпушувача
- 250 мл молока
- 1 яйце
- 4 ст. л. цукру
- 3 ст. л. рослинної олії
Візьміть невелику ємність і з'єднайте молоко, яйце, цукор і рослинну олію. Добре перемішайте. Потім візьміть окрему миску і з'єднайте сухі інгредієнти: борошно і розпушувач. Потім перемішайте обидві суміші вінчиком.
Добре розігрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте оладки з обох боків до золотистої скоринки.
Готово!
Оладки без глютену на кефірі — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 ст. кефіру
- 1,5 ст. безглютенової борошняної суміші
- 5 крапель стевії + 1 ст. л. кокосового цукру (з гіркою)
- 2 ст. л. вершкового масла
- 2 яйця
- 1 ч. л. соди
- 1\4 ч. л. гуарової камеді (опційно)
- дрібка солі
- ванілін
За годину до початку готування, дістаньте кефір, яйце і масло. Вони повинні нагрітися до кімнатної температури.
Відокремте жовтки від білків. До жовтків додайте підсолоджувач і добре перемішайте вінчиком. Потім додайте ваніль, кефір і рослинну олію. Добре перемішуємо вінчиком до однорідної маси. Посійте в отриману суміш борошно з розпушувачем і гуарової камеддю.
До білків додайте сіль і збийте за допомогою міксера до стійкої піни. Потім додайте білки до тіста і акуратно перемішайте до однорідної маси.
Обсмажте оладки на сухій розігрітій сковороді.
Безглютенові оладки з бананом і малиною — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 2 банана
- 2 яйця
- 40 г тростинного цукру
- 100 г рисової муки
- 6 г розпушувача
- 100 г малини
- кориця
- ваніль
Банани, цукор і яйця збийте за допомогою блендера. Рисове борошно з'єднайте з розпушувачем і додайте до отриманої суміші. Потім додайте ягоди і акуратно перемішайте.
Випікайте оладки на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
Готово!
Читайте також: Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття