
Десерт за 15 хвилин — як приготувати гарбузовий пиріг швидко та смачно
У цій статті ми підібрали 5 рецептів гарбузово-сирного пирога — три холодного приготування (швидкі рецепти) та два рецепти в духовці.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Виявляється, гарбузово-сирний пиріг — це не тільки смачно, але й дуже просто. Більш того, приготувати цей смачний десерт можна без запікання в духовці — займає це в середньому 15 хвилин. У цій статті ми підібрали 5 рецептів гарбузово-сирного пирога — три холодного приготування (швидкі рецепти) та два рецепти в духовці.
Гарбузово-сирний пиріг холодного приготування — дуже простий рецепт
- 300 грамів готового гарбузового пюре
- 250 грамів сиру або сиркової маси
- 2 чашки заморожених збитих вершків
- 1 чашка цукрової пудри
- 1 готовий корж для пирога (з краями)
Перемішайте гарбузове пюре, сир, цукрову пудру і 1 чашку вершків. Викладіть гарбузово-сирну суміш в корж. Прикрасьте вершками і поставте пиріг в холодильник мінімум на 4 години. Десерт готовий!
Двошаровий гарбузово-сирний пиріг — рецепт без духовки
- 150 грамів сиру або сиркової маси
- 1 столова ложка + 1 чашка молока
- 1 столова ложка цукру
- 1,5 чашки збитих вершків
- 1 готовий корж для пирога (з краями)
- 150 грамів швидкорозчинної ванільної суміші для пудингу (можна замінити напівфабрикатом «крем для торта» холодного приготування)
- 400 грамів гарбузового пюре
- Дрібка кориці та імбиру
- 1 подрібнений зубчик часнику
За допомогою блендера або міксера добре перемішайте сир, 1 столову ложку молока і цукор. Додайте збиті вершки, перемішайте вилкою. Викладіть суміш на дно коржа. В іншій тарілці перемішайте чашку молока, ванільну суміш для пудингу, гарбузове пюре, корицю, імбир та часник. Викладіть другий шар пирога. Поставте пиріг в холодильник на 4 години. Смачний та простий десерт готовий!
Гарбузовий пиріг з сиром та горіхами — рецепт без духовки
- 200 грамів сиру або сиркової маси
- 3/4 чашки цукру
- 400 грамів готового гарбузового пюре
- 1 чайна ложка кориці
- 0,5 чайної ложки імбирного порошку, стільки ж мускатного горіха та ванілі
- 1 подрібнений зубчик часнику
- Півчашки очищених подрібнених горіхів (які більше подобаються)
- 1 готовий корж (з краями)
- Півчашки вершків (за бажанням)
Добре перемішайте сир та цукор (краще робити це блендером або міксером). Додайте приправи, гарбузове пюре, знову добре все перемішайте. В кінці додайте горіхи (1/3 чашки). Готову суміш викладіть в корж, прикрасьте горіхами. Накрийте пиріг харчовою плівкою і поставте в холодильник на 4 години. Перед тим як подавати пиріг на стіл, розріжте його на 8 шматків і прикрасьте збитими вершками. Десерт готовий!
Ароматна гарбузово-сирна запіканка з кремом — рецепт
Цей пиріг готується в духовці, і займає трохи більше часу, ніж рецепти холодного приготування, проте результат того вартий. Почнемо з інгредієнтів.
- 1,5 чашки подрібненого пісочного печива
- 3 столові ложки розтопленого масла
- 3 + 3 столових ложки невибіленого борошна вищого гатунку
- 3/4 чашки білого цукру
- 1/4 чашки коричневого цукру
- 300 грамів сиру або сиркової маси
- 1 столова ложка ванілі
- 1 чайна ложка кориці
- Дрібка мускатного горіха та імбиру
- 3 яйця
- 400 грамів гарбузового пюре
- 1 столова ложка молока
У тарілці середнього розміру добре перемішайте сухарі, розтоплене масло та 3 столових ложки борошна. Викладіть тісто у форму для запікання (зробіть корж з краями). Запікайте в духовці при температурі 200 градусів, поки корж не буде готовий. Остудіть.
За допомогою блендера добре перемішайте обидва види цукру, 3 столові ложки борошна та сир. Відокремте 0,5 чашки сирної маси і відставте в сторону. В основну частину сирної маси додайте всі приправи, яйця і гарбузове пюре. Знову добре все перемішайте. Отриману суміш вилийте в корж.
Візьміть 0,5 чашки сирної маси, яку ви раніше відставили в сторону, додайте молоко, добре перемішайте. За допомогою столової ложки викладіть сирно-молочну суміш на запіканку.
Краї коржа накрийте фольгою, щоб він не підгорів. Поставте запіканку на 20 хвилин в духовку, після чого дістаньте і зніміть фольгу. Без фольги, поставте запіканку ще на 15-20 хвилин в духовку. Охолодіть запіканку, після чого поставте на кілька годин в холодильник. Запіканка готова!
Гарбузовий чізкейк — рецепт в духовці
- 1 чашка сухарів з печива
- Півчашки подрібнених горіхів
- 2 столових ложки білого цукру
- Дрібка меленого імбиру і мускатного горіха
- Чверть чашки розтопленого масла
- 200 грамів сиру або сиркової маси
- 3/4 чашки коричневого цукру
- 3 збитих яйця
- 400 грамів гарбузового пюре
- Півчашки збитих вершків
- 1 чайна ложка кориці
- 1 подрібнений зубчик часнику
- Сіль за смаком
В тарілці перемішайте сухарі, білий цукор, мелені горіхи та дрібку імбирного порошку. Додайте розтоплене масло, знову перемішайте. Викладіть тісто у форму для запікання (зробіть корж з краями). Запікайте в духовці при температурі 175-200 градусів, поки корж не буде готовий. Остудіть.
Перемішайте сир з коричневим цукром. Додайте яйця, гарбузове пюре, приправи, сіль, часник. Викладіть суміш в готовий корж і запікайте в духовці приблизно 40 хвилин. Перед тим, як подавати на стіл, остудіть і прикрасьте збитими вершками. Гарбузовий чізкейк готовий! Смачного!
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття