Час яблучних пирогів — найоригінальніші і смачні рецепти
Час яблучних пирогів — найоригінальніші і смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Яблучний пиріг — дуже смачний і безпрограшний варіант випічки, який підійде для будь-якого приводу. До того ж, існує кілька десятків різних і смачних рецептів і це не межа.
У цій статті розповімо, як приготувати оригінальні і ароматні яблучні пироги.
Яблучний пиріг з м'ятою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 склянки борошна
- 1,5 склянки теплого молока
- 3 яблука
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. подрібненої м'яти
- 2 ч. л. сухих дріжджів
- 1/2 ч. л. цукру
В окремій ємності з'єднайте дріжджі, цукор і молоко. Перемішайте і залиште на 5 хвилин. В іншій ємності перемішайте борошно і 1 ст. л. оливкової олії. Потім влийте молочну масу. Замісіть тісто.
Візьміть прямокутну форму для випічки і змастіть її олією. Потім викладіть тісто і розподіліть по всій поверхні. Залиште його на годину. Коли тісто підійде, зробіть невеликі поглиблення пальцем. З'єднайте оливкову олію з м'ятою і змастіть поверхню тіста. Потім викладіть яблука, нарізані тонкими кільцями.
Відправте в духовку при 200 градусів на 20 хвилин.
Готово!
Яблучний пиріг з арахісовою пастою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г рисового борошна
- 3 яблука
- 2 яйця
- 100 г вершкового масла
- 70 г цукру
- 30 г меду
- 30 г арахісової пасти
- 1,5 ч. л. розпушувача
Візьміть круглу форму для випічки, змастіть її маслом та посипте борошном. Відправте її в холодильник.
В окремій ємності збийте за допомогою міксером м'яке вершкове масло з цукром. Потім додайте яйця, мед, арахісову пасту і знову добре збийте.
В іншій ємності перемішайте розпушувач з борошном. Отриману суміш додайте до вершкової масі і перемішайте.
Очистіть яблука і видаліть насіння. Наріжте їх невеликими шматочками і викладіть на дно форми. Потім залийте тістом і знову викладіть трохи яблук.
Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Готово!
"Яблучний пиріг" в яблуці — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 7 яблук
- 500 г дріжджового тіста
- 1 стакан води
- 1/4 склянки + 1 ч. л. лимонного соку
- 1/2 ч. л. цукрозамінника
- 1 ч. л. кориці
- 1/8 ч. л. кардамону
- 1/8 ч. л. мускатного горіха
- 1/8 ч. л. солі
Розріжте тісто розміром 4x1 см тонкими смужками. На одне яблуко піде 5 таких смужок.
Яблука промийте, відріжте верхівки і видаліть нутрощі. Збризніть їх лимонним соком, щоб не потемніли.
М'якоть яблук очистіть від насіння і подрібніть. Додайте до них корицю, кардамон, мускатний горіх, стевію, сіль і 1 ч. л. лимонного соку. Ретельно перемішайте начинку і перекладіть її в яблука. Зверху викладіть смужки тіста у вигляді сітки.
Візьміть глибокий посуд для випічки і налийте туди води. Потім викладіть яблука і накрийте фольгою. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин. Потім приберіть фольгу і готуйте яблука ще 25 хвилин.
Готово!
Читайте також: Що приготувати з маком — рецепти смачних і простих страв
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття