Menu
Баклажанові сендвічі

Баклажанові сендвічі

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Баклажани — 2 шт.
  • Томат великий — 1 шт.
  • Сир твердий «Король сирів» ТМ «Пирятин» — 160 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Панірувальні сухарі — 1 уп.
  • Олія соняшникова — 100 мл
  • Зелень петрушки, листя базиліка, сіль, перець — за смаком

 

Приготування:

  1. Баклажани і томати слід вибирати добре достиглі й непошкоджені.
  2. Овочі ретельно промиваємо в холодній проточній воді.
  3. Баклажани нарізаємо кружечками завтовшки приблизно в один сантиметр і посипаємо рясно сіллю. Відкладаємо до моменту, щоб пішла гіркота. Далі промиваємо великою кількістю чистої води і викладаємо на рушник просушуватися.
  4. Томати і твердий сир нарізаємо тонкими скибочками.
  5. За допомогою міксера або звичайного віночка збиваємо яйця, додаємо дрібку солі і перчимо.
  6. Беремо кружечок баклажана і зверху викладаємо шматочок твердого сиру, на нього ставимо часточку томату, накриваємо іншим кружечком баклажана.
  7. Опускаємо спочатку в збиті яйця, потім в панірувальні сухарі. Кожен сендвіч відправляємо на пательню з маслом і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки. За часом це займе від 3 до 5 хвилин.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття