Menu
Кекс на кефірі

Кекс на кефірі

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Кефір ТМ «Яготинський» — 250 мл
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 100 г
  • Борошно — 400–450 г
  • Олія — 70 мл
  • Ванільний цукор — 10 г
  • Розпушувач тіста — 10 г
  • Сіль — 2 г

 

Приготування:

  1. Цукор, ванільний цукор, дрібку солі і яйця збиваємо за допомогою вінчика.
  2. Підливаємо олію і знову гарненько збовтуємо.
  3. Доповнюємо суміш кефіром. Все перемішуємо.
  4. Об’єднуємо 100-200 грам борошна з розпушувачем, пересипаємо в кефірну суміш і далі, жменями, додаємо борошно яке залишилось. Замішуємо однорідне і гладке тісто.
  5. Переливаємо ніжну масу в форму для кексів і випікаємо близько 40 хвилин за температури 180°C.
  6. Декоруємо десерт на свій смак.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття