Menu
Готуємося до пляжного сезону — 5 ефективних способів скинути зайві кілограми

Готуємося до пляжного сезону — 5 ефективних способів скинути зайві кілограми

Великдень та травневі свята позаду — а це означає, що час готуватися до літа та, зокрема, до пляжного сезону. І якщо за довгі зимові місяці ви набрали кілька зайвих кілограмів, то зараз саме час подумати про те, як їх краще скинути.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Великдень та травневі свята позаду — а це означає, що час готуватися до літа та, зокрема, до пляжного сезону. І якщо за довгі зимові місяці ви набрали кілька зайвих кілограмів, то зараз саме час подумати про те, як їх краще скинути.

Напевно, ні для кого не секрет: для того щоб схуднути, потрібно вживати менше калорій та більше рухатися. Крім того, якщо ви хочете скинути зайві кілограми або хоча б перестати набирати вагу, вам доведеться відмовитися від таких продуктів як солодке, борошняне, жирне, смажене, копчене.

овочі

Читайте також: Що їсти, щоб добре себе почувати — найкращі та найгірші продукти для травлення

У цій статті ми підібрали кілька способів схуднення — 5 ідей для тих, хто хоче схуднути.

Спосіб перший — змінити раціон

Якщо ви хочете трохи схуднути, а дотримуватися суворої дієти вам зовсім не хочеться, спробуйте змінити раціон: замінити висококалорійні продукти низькокалорійними, їсти більше овочів та фруктів, відмовитися від солодкого та борошняних продуктів. Щоб худнути (або хоча б не набирати вагу), у вашому раціоні повинно бути побільше таких продуктів як кисломолочний сир, кефір, знежирена закваска та закваска з висівками, йогурт без добавок, яблука, ківі та інші фрукти, зелені листові овочі та різні види капусти (білокачанна, червона, пекінська, броколі, цвітна, брюссельська), а також найрізноманітніші овочі (морква, буряк, болгарський перець та інші).

Закваска

Більше — читайте в статті Продукти для схуднення — 10 ідей для тих, хто на дієті

Спосіб другий — сісти на йогуртову дієту

Така дієта розрахована на 10 днів і за цей час можна скинути приблизно 5 кілограмів, в залежності від особливостей організму. Особливість цієї дієти — в тому, що можна їсти самі різні продукти (фрукти, овочі, нежирне м'ясо, рибу, молочні та кисломолочні продукти), при цьому в раціоні обов'язково повинен бути йогурт без добавок (500 мл в день). У порівнянні з іншими дієтами, ця дієта не шкодить здоров'ю та її досить просто витримати.

йогурт

Більше про те, яким повинен бути раціон на цій дієті, читайте в статті Йогуртова дієта доктора Зейка — худнемо з користю для здоров'я

Спосіб третій — сісти на кефірну дієту

Всі знають, що кефір корисний для здоров'я — завдяки вмісту корисних бактерій цей кисломолочний напій покращує роботу шлунково-кишкового тракту, очищає організм та допомагає схуднути. Тому існує багато дієт для схуднення, під час яких потрібно пити кефір, наприклад, кефірна дієта на один тиждень. Така дієта дозволяє скинути приблизно 5 кілограмів за тиждень. Перші п'ять днів дієти потрібно пити по 1,5 літри кефіру в день та їсти дозволені продукти (наприклад, запечену картоплю, відварене м'ясо або рибу), останні два дні дієти — можна тільки пити кефір.

кефир

Більше про цю та інші кефірні дієти — читайте в статті Як швидко схуднути на кефірі — 6 кефірних дієт

Спосіб четвертий — сісти на білу дієту

Ще один спосіб скинути приблизно 5 кілограмів за тиждень — це сісти на білу дієту. Як ви могли здогадатися з назви, під час цієї дієти можна вживати в основному продукти білого кольору: молочні продукти, яйця, овочі, рис. Схуднення відбувається за рахунок того, що ви споживаєте не більш ніж 1000 калорій в день. Існує багато варіантів білої дієти: біла молочна дієта, біла рисова дієта, біла квасолева дієта.

кефір

Детальніше про ці види білої дієти читайте у статті Біла дієта — як скинути 5 кілограмів за один тиждень

Спосіб п'ятий — дієта «Шість пелюсток»

Дієта «Шість пелюсток» — популярна дієта для схуднення, яка дозволяє скинути більш ніж 3 кілограми за 6 днів. Вона складається з шести послідовних монодієт — коли білкові дні чергуються з вуглеводними, і завдяки цьому ви худнете. Так, під час цієї дієти у вас буде рибний, овочевий, м'ясний, злаковий, сирний та фруктовий день.«Шість пелюсток»

Більше про дієту «Шість пелюсток» читайте в статті Як швидко схуднути після свят — дієти на кисломолочному сирі

А які ефективні способи схуднення знаєте ви?

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.

Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття