Menu
Як швидко схуднути після свят — дієти на кисломолочному сирі

Як швидко схуднути після свят — дієти на кисломолочному сирі

Існує багато різних дієт на молочних продуктах. Дієта на гречці та кефірі, дієта на молоці та бананах, біла дієта і йогуртова дієта доктора Зейка, яблучно-кефірна дієта та молочно-медова — вибрати є з чого.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У цій статті ми розповімо, які бувають дієти на кисломолочному сирі, як їх дотримуватися і що слід враховувати перед тим як сідати на дієту.

Чим корисний кисломолочний сир

Сир — кисломолочний продукт, в якому міститься багато білка, вітамінів та інших корисних речовин. Крім того, буває сир зі зниженою жирністю — що робить його просто незамінним продуктом для тих, хто стежить за фігурою.

сир домашній

Більше про користь сиру читайте в статтях 10 причин, чому варто додати в раціон кисломолочний сир і Чим корисний сир та коли краще його їсти

Що варто враховувати перед тим, як сідати на дієту

  • Дієти на сирі, як і будь-які інші дієти для схуднення, можуть бути протипоказані людям, які мають захворювання шлунково-кишкового тракту.
  • Якщо ви сумніваєтеся, чи можна вам сідати на дієту, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.
  • Під час дієт для схуднення заборонені такі продукти як борошняне, солодощі, жирні та копчені страви, сіль, цукор, алкоголь.
  • Виходити з дієти потрібно поступово — інакше скинуті кілограми швидко повернуться.

ваги

Читайте також: Худнемо швидко та смачно — 7 експрес-дієт на всі випадки життя

Існує багато різних дієт на кисломолочному сирі. У цій статті ми підібрали найбільш популярні з них: дієта на сирі та яблуках, дієта на сирі та овочах, дієта на сирі й кефірі, розвантажувальні дні на кисломолочному сирі, а також дієта «Шість пелюсток».

Яблучно-сирна дієта

Це дуже проста дієта, якої можна дотримуватися не більше 7 днів. Раціон на цій дієті дуже простий: 200 грамів сиру в день та не більше 2 кілограмів яблук в день. Яблука і сир потрібно розділити на 6 прийомів їжі. Під час дієти рекомендується пити багато негазованої води.

Дієта на кисломолочному сирі та овочах

Ця дієта розрахована на більш тривалий термін — 14 днів. Щоденний раціон під час цієї дієти буде складатися з 300 грамів кисломолочного сиру та 500 грамів сирих або відварених овочів (за винятком картоплі). Для приготування овочевих страв не можна використовувати сіль та приправи, але можна додавати трошки рослинної олії.

Також, під час цієї дієти потрібно дотримуватися роздільного харчування. Тобто, раціон буде виглядати наступним чином:

  • Сніданок та обід: тільки кисломолочний сир.

Інші прийоми їжі: тільки овочі.кисломолочний сир та овочі

Дієта на сирі та кефірі

Кефір — корисний кисломолочний напій, який широко використовується для схуднення та очищення організму. Дієта на сирі й кефірі дозволяє скинути до 7 кілограмів за 7 днів. Під час дієти ви можете щодня вживати по 300 грамів сиру і по 1,5 літра кефіру жирністю 1%. За день у вас вийде шість прийомів їжі: тобто, за один раз ви можете або з'їдати 100 грамів сиру, або випивати 2 склянки кефіру.

кефір

Читайте також: Як швидко схуднути на кефірі — 6 кефірних дієт

Розвантажувальні дні на кисломолочному сирі

Цей спосіб схуднення підійде не всім. Під час розвантажувальних днів можна їсти тільки сир (500 грамів знежиреного кисломолочного сиру в день) та пити багато рідини (за півгодини до їжі й через 2,5 години після). Сир потрібно розділити на 5–6 прийомів їжі.

Також, існує варіант розвантажувальних днів на сирі зі сметаною: 300–500 грамів сиру, розділені на 3–4 прийоми їжі, зі сметаною.

 кисломолочний сир

Дієта «Шість пелюсток»

Ще один популярний спосіб схуднення — це дієта «Шість пелюсток», розрахована на 6 днів. Під час цієї дієти білкові дні чергуються з вуглеводними, завдяки чому можна скинути більш ніж 3 кілограми.

  • Дієта «Шість пелюсток» складається з шести послідовних монодієт:
  • День перший: 500 грамів риби (по 100–150 грамів за раз).
  • День другий: 1,5 кг овочів (сирих, приготовлених на пару, смузі) та 1 столова ложка оливкової олії (її можна використовувати для приготування овочів або заправки салатів).
  • День третій: 500 грамів курячого м'яса (по 100–150 грамів за раз).
  • День четвертий: злаки (200 грамів сухої крупи та 100 грамів цільнозернового хліба).
  • День п'ятий: 500 грамів кисломолочного сиру середньої жирності (по 100–150 грамів за раз) та 300 мл кефіру.
  • День шостий: 1,5 кг фруктів (сирих, запечених або смузі).

Також, під час дієти рекомендується пити багато рідини: 2 літри негазованої води в день та зелений чай без цукру. Якщо хочеться, можна випити одну чашку чорної кави в день.

струнка фігура

Інші дієти

Дієта на сирі та кефірі, яблучно-сирна дієта і сирна дієта з овочами — це досить жорсткі дієти, які підійдуть не всім. У той же час, існують більш м'які варіанти дієт для схуднення, наприклад біла дієта, дієта на молоці та меді або йогуртова дієта доктора Зейка.

Більше про ці дієти — читайте у статті Готуємося до весни — як швидко скинути кілька зайвих кілограмів.

За матеріалами vfigure.ru, azbukadiet.ru, woman.ru

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.

Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття